satılık yavru köpekler

satılık yavru köpekler

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Spitz Erkek Çırpan Mah. Aşılı Spitz Spitz Çırpan Mah. Erkek köpek Çırpan Mah.
0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir.

Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

-- - --- -- - -- - - - - -- - -- - - -- - - -- - - - - - -- - - - --

Eve yeni bir yavru köpeğin gelmesi evdeki herkes için heyecan verici bir şeydir. Bu güzellik ve şirinlik harikası canlılar eve gelir gelmez, bütün ev halkı için odak noktası olur. Eve yani bir yavru köpeğin gelmesi demek, sizin için yapacak çok işiniz var demektir. Evde yavru köpek tuvalet eğitimi öğrenmeniz ve uygulamanız gereken en önemli şeylerden biridir.

İnsan yaşamına alışmada, yavru köpeğiniz tamamen size güvenir ve size bağlıdır. Ona yapacağınız liderlik ve vereceğiniz eğitim, onun ilerde nasıl bir köpek olacağını belirler. Yavru köpekler büyürken, onların üzerindeki etkileriniz ile oluşacak karakterleri tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır. Yavru köpeğinizin geleceği sizin elinizdedir…

Yavru Köpek Eğitimi Nasıl Verilir – Pozitif Eğitim (Şiddet İçermeyen)

Genel olarak köpek eğitiminde ödüllendirme ve köpeğinizi cesaretlendirme önemlidir ancak yavru köpek eğitimi denince bunlar bir kat daha önemli oluyor. Eğitime köpeğiniz eve gelir gelmez başlayın – Hiç bir zaman erken diye bir şey yoktur. Yavru köpeğinizi başarılı bir şekilde eğittiğinizde istenmeyen davranışlardan kurtulmuş ve tam olarak sizin istediğiniz gibi dost edinmiş olacaksınız. Köpeğiniz henüz yavruyken onu doğru eğitirseniz ileride ortaya çıkabilecek davranış bozukluklarını da engellemiş olursunuz.

Yavru köpek eğitim seanslarınızın kısa ve eğlenceli olmasını sağlayın. Yavru köpeğinizin davranışlarını şekillendirmek için başta temel itaat komutları ile başlayın ve daha sonra bu komutlar üzerine daha ileri seviye komutları koyabilirsiniz. Yavru köpek eğitimi, eski moda şiddet içeren metodlar yerine, karşılıklı sevgi ve saygı temelli metodlar ile verilir.

Yavru köpek eğitimi esnasında kesinlikle yetişkin olmayan bir hayvan ile çalıştığınızı unutmayın. Gerçekçi, sabırlı, esnek ve daima adli olun. Köpeğiniz sizin ona öğreteceğiniz hiç bir şeyi daha önceden bilmediği için başta yapacağı hataları lütfen maruz görün ve bu hataları ilerde tekrarlamaması için bol bol tekrar yapın.

Egzersiz

Köpeklerde enerji ihtiyacı ve yem tüketimi aktivite, yaş ve çevre ısısına bağlı olarak değişir. Köpeğinize, enerjisini sarf edecek aktiviteyi gerçekleştirmesi için yeterli egzersiz imkanı sağlamalısınız.

Yavru köpekler çok hareketli olduklarından dolayı bol egzersize gereksinim duyarlar. Egzersiz ihtiyacı yaş kadar köpeğinizin ırkı ile de alakalıdır. Örnek vermek gerekirse, bir Av köpeğinin günlük egzersiz ihtiyacı bir Terrier’e göre çok daha fazladır. Köpeğinizin ırk özelliklerini inceleyerek onun egzersiz gereksinimini daha iyi anlayabilirsiniz. Ancak köpeğiniz hangi ırk olursa olsun günlük kısa yürüyüşler tüm köpekler için şarttır.

Büyük ve dev ırk köpeklerde gelişim süreci ve kemik gelişimi daha uzun sürede tamamlandığından egzersizler sınırlı tutulmalıdır. Çok uzun koşular, yüksek yerlerden atlamalar ve ağır egzersizler kemik gelişimi tamamlanıncaya kadar yapılamamalıdır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4465748
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • Satılık akita yavruları

    SADAKAT VE ASALETİ BİR ARADA TAŞIYAN IRK GARANTİLİ MİNİK DOSTLARIMIZ 60 GÜNLÜK O ...

  • Sibirya kurdu(husky)

    Köpegim 20 sene kadar yaşayan sibirya kurtlarindan 5 yaşında olan köpeğimi şehir ...

  • satılık chow chow yavruları

    0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Da ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.