satılık yavru iran chinchila

satılık yavru iran chinchila

Marmara » İstanbul » Esenler
300₺
  • 300₺
    Marmara » İstanbul » Esenler
satılık yavru iran chinchila
 
satılık yavru iran chinchila satılık yavru iran chinchila satılık yavru iran chinchila satılık yavru iran chinchila satılık yavru iran chinchila
anne altından yarvunun cins ve sağlık garantisi verilir.bir ay on günlüktür yavrunun iç ve dış parazit aşısı yapıldı kuru mama ya başladı tuvalet eğitimi var.elimde sadece açık gri olan yavru kaldı diğerleri satıldı, sebebide bunu 500den vermek istemem (en güzeli olduğu için) fakat okulum bitti ve memleketime dönecem fiyatı 350 tl ye indirdim.acil hafta sonu isterseniz bir otobüse atlayıp yakın illere getirebilirim ben keşandayım.istanbul - edirne-tekirdağ-çanakkale v.b. illere bizzat kendimiz getiririz.açık gri göbek kısmı beyaz ve gözleride buz mavi renktedir. anne benim kedimdir erkek olansa arkadaşın kedisi annenin resimlerini de ekliyorum yavrunun ilerki halini biraz olsun görebilmeniz açısından.
  • #2151801
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.