satılık tavuk çiftliği üzerinde

satılık tavuk çiftliği üzerinde

İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
340.000₺
  • 340.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Eskişehir
satılık tavuk çiftliği
 
satılık tavuk çiftliği satılık tavuk çiftliği satılık tavuk çiftliği satılık tavuk çiftliği satılık tavuk çiftliği satılık tavuk çiftliği
2600 m2 arsa üzerinde 1450 m2 kapalı alana sahip, 20 000 adet tavuk kapasiteli tüm sistemleri tam otomatik tavuk çiftliğimi satıyorum. iftliğimin özellikleri şu şekildedir; *Eskişehir merkeze 10 km mesafede *2600 m2 arazi *1450 m2 kapalı alan *20 000 adet broiler cinsi tavuk kapasiteli *Alt kat yemlik/kümes idare odası, 2. katı bakıcı dairesi ve 3. katı tamamen zevke göre düzenlenmiş komple eskişehir manzaralı, teraslı dinlenme dairesi olmak üzere 3 katlı bina *Malzeme ve araç gereç odası. Jeneratör odası (içerisinde 30 kW lık jeneratör) *Şebeke suyu mevcut. *90-100 m derinliğinde artezyen kuyu 4, 5 litre/sn. (depo boşaldığında kuyu otomatik olarak devreye giriyor ve depo otomatik olarak doluyor.) . *Depo odası ve Su depoları *8 sıra lipel suluk sistemi. *12 tonluk Otomatik silo ve yemleme sistemi. *7 sıra otomatik yemlik ve yem kazanları. *6 adet 1-1, 5m çapında otomatik sürücülü fan. *Soğutma sistemi (12 adet otomatik pet sistemi) *350, 000kcal/klori lik kahyaoğlu marka otomatik üflemeli soba ısıtma sistemi *Biri elektirik kesintisi ve faz değişikliğine duyarlı, diğeri sıcaklık değişikliğine duyarlı 2 adet alarm sistemi. *Kümes idare odasındaki sıcaklık göstergelerinden hariç olarak birde bakıcı dairesinde sıcaklık kontrol göstergesi mevcut. *ısı ve nem yalıtımı maksadıyla komple pvc cam sistemi ve strafor kaplamalı duvarlar. tüm bunlara ilaveten köye 69 numara belediye otobüs hattı işlemektedir. ayrıca sakintepe dolmuş hattı (8numara) çiftliğimize uzak sayılmaz. şahsi otomobiliniz olmasabile şehir otobüsle 15 dakika mesafede. İrtibat tel: cep: iş yeri:(çiftliğin numarası) ev:
  • #2731550
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.