satılık shihtzu sahibindenn izmir

satılık shihtzu sahibindenn izmir

Ege » İzmir » Konak
Görüşülür
satılık shihtzu sahibindenn izmir
 
satılık shihtzu sahibindenn izmir satılık shihtzu sahibindenn izmir satılık shihtzu sahibindenn izmir satılık shihtzu sahibindenn izmir satılık shihtzu sahibindenn izmir
Sahibinden bir düz beyaz birde kahve beyaz son iki erkek yavrumuz uygun rakamlara verilecektir.Uzun ve yumuşak tüyleri ile kendini gösterir.Küçük bir köpektir kısa bir burna büyük derin ve koyu gözlere sahiptir. Çok sakin ve akıllı bir köpektir. Eğitimi diğer köpeklere göre çok kolaydır. ASLA TÜY DÖKMEZ.Yabancılar, çocuklar ve yetişkinlerle çok iyi anlaşır. Tüyleri çok uzayabilir ama tüy dökmez. 15-20 yıl yaşar. Çok az hasta olur. Isıramayan bir köpektir.Kibirli ve soylu bir havası vardır. Cesur ve dikkatlidir. Naziktir ve çocuklara karşı özenlidir. Shih-Tzu apartman yaşamı için ideal bir köpektir. Ev içinde yeteri kadar hareketli olduğundan bahçesiz bir evde bakılması problem yaratmaz.Shih-Tzu normalde aktif bir köpektir, fakat izin verilirse bütün gün sevdiği noktalarda yatıp tembellik yapabilir.Oyuncu, canlı bir yapısı vardır. Yabancılara çabuk ısınır ve her zaman insanlarla birlikte olmak ister. Genellikle diğer petlerle de iyi geçinir.Ev içinde genellikle sessizdir.Tipik bir salon köpeğidir, ama dayanıklıdır. ömrü uzundur. Bu ırk hemen hemen hiç tüy dökmez ve yeterli bakımı yapıldığında allerji problemi olan kişiler için tavsiye edilebilir. Günümüzde popüler bir pet ve show köpeğidir.
  • #3635353
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Ücretsiz safkan rottweiler dişi

    Safkan rottweiler hiç bir ücret talep edilmeyecek 1, 5 yaşında Aşıları tam kimli ...

  • labrador kırma yavru

    acil yurtdışına çıkacağımdan dolayı satmak zorundayım.akıllı oyuncu bir köpek he ...

  • Safkan JAPON AKİTA İNU yavrularımız ırk garantilidir

    Safkan JAPON AKİTA İNU yavrularımızın ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.