satılık scottish fold kedi yavruları

satılık scottish fold kedi yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
  • 1₺
    Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Kedi ilanları

  • satılık scottish fold kedi yavruları
  • İlan no#4437238
  • Kimden Sahibinden
  • Kedi ırkı Scottish fold
  • Kedinin cinsiyeti Dişi ve Erkek
  • Kedi yaşı 0-3 Aylık
 
Scottish fold kedi Osmangazi Scottish fold Sahibinden 1 TL Çırpan Mah. kedi ilanları Scottish fold 0-3 Aylık
.. PET AÇIKLAMASI ..

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPet lifescoobypetlife

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

http://scoobypetlife.blogspot.com.tr/

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife

. .. , ... , ... , ... , ... , ... , ... ,

Scottish Fold kedi cinsinin kıvrık katlanmış kulakları suratına baykuşu andıran benzersiz bir görünümü katmaktadır. Yüksek ırk standartlarında bir Scottish Fold kedi cinsinin kulakları tam olarak sıkıca kapalı (katlanmış) olmalıdır.Scottish Fold kedi ırkının başını çok yakından incelemediğiniz taktirde kulaklarını fark edememeniz gerekmektedir. Dikkat çeken tek şey pürüzsüz oval bir kafa tası olmalıdır. Yuvarlak kafa tasından sonra ilk dikkat çeken, iri ve parlak oval gözleri olmalıdır.

Sağlam, atletik ve Britishlere göre daha uzun bacaklara sahiptir. Scottish Fold kedi ırklarının katlanmış kulak yapıları spontane bir mutasyon sonucunda gerçekleşmiştir. Katlanmış düz kulakları, baskın bir gen haritasından doğal olarak gelişmiştir.Scottish fold cinsi kedilerin en çok öne çıkan özellikleri tabii ki de kulaklarının küçük ve içe doğru kıvrılmış durumda olmasıdır. Bu kıvrık kulakları genetiklerinden kaynaklı olmakla beraber kıkırdak yapısındaki kıvrıklıkla da ilgilidir. Kulakları her kedide olduğu gibi onlarında değişik ruh hallerinde değişik şekillere bürünebilir.Kafa yapısı geniş, yuvarlaktır. Dişleri ve çenesi oldukça güçlüdür. Ağzı azıcık uzun ve biraz çıkıntılıdır. Ağız yapısı sanki gülümsüyormuş gibi gözükebilir bazen. Burnu ise kısa ve hafif eğiktir.

Gözleri yuvarlak ve büyüktür. İki gözünün arasındaki aralık normalden biraz fazladır ve ayrık gözlere sahiptir. Göz renkleri genellikle bakır ve gold rengindedir.

Vücut yapıları ise kaslıdır. Bacakları oldukça güçlüdür ve patileri de yuvarlaktır.

Yavru scottish fold kedileri kulakları düz olarak doğarlar ve 4 haftalığa ulaştıklarında kulakları yavaşça kıvrılır. Bu kıvrıklık kesinlikle duyma yetilerine bir engel teşkil etmemektedir. Scottish fold kedileri bir hastalık halindeyse ve hava onlar için fazla sıcaksa kulaklarındaki kıvrık yapı azalabilir. Diğer kedi cinsleri ile karşılaştırıldığında kulak salgısı scottish fold kedilerinde daha fazladır ancak bu bir hastalık vs. değildir.Sakin, akıllı, sevimli mi sevimli ve yumuşak sese sahip bir kedi ırkıdır scottish fold İnsanlara ve yerleştikleri evlere kolay ısınırlar. Her kedi gibi evlerine bağlıdırlar.

Kucağa alınmaktan her kedi cinsi gibi pek hoşlanmazlar ancak sahipleri ile birlikte olmayı çok severler. Sahibinin onunla oynamasını ve ilgilenmesini çok sever. Atılan bir oyuncağı geri almaktan zevk duyar.

Fazla konuşkan bir cins değildir. Diğer hayvanlarla ve insanlar ile kolay anlaşır. Rahatına oldukça düşkündür. Sinek, fare gibi şeyler avlamakta başarılıdır. Yalnız kalmaktan çok hoşlanmayan bir kedi cinsidir.İleri derece bir tüy bakımı ihtiyacı duymazlar. Haftada 3 kez fırçalama yeterli olmaktadır. Haftada 2-3 kez fırçalama yeterlidir. Dönemsel olarak tüy değişimi yaşadıklarından belli zamanlarda fırçalama biraz daha sık yapılmalıdır.Genelde gri, duman renginde olan scottish fold cinsi kediler 1961 yılında İskoçya’da bir çiftçi tarafından keşfedilmiştir. Kıvrık kulakları ile ünlüdürler. Renkleri genelde duman rengidir fakat beyaz, sarı vs. farklı renkleride görülmektedir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4437238
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • orijinal british short hair blue point

    British short hair yavrular Blue Point renginde.Dişi erkek mevcut.3 kardeş.Detay ...

  • british short hair yavrular

    İki aylık Safkan ev ortamdan British short hair Blue Point yavrumuz yeni yuvasın ...

  • anne altından safkan dişi scottish fold yavru

    Anne altından safkan blue dişi Scottish Fold yavru ücretli sahiplendirilecektir. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.