satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten)

satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten)

Akdeniz » Mersin » Anamur
400₺
  • 400₺
    Akdeniz » Mersin » Anamur
satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten)
 
satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten) satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten) satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten) satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten) satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten) satılık safkan rotweiler yavrusu(mecburiyetten)
Arkadaşlar köpeğin anne ve babası benim komşumdadır.ben 600tlye ilk doğduğu ilk gün aldım aşılarnı kimliğini herşeyini yaptırdım hiç bir sıkıntısı yok, gayette güzel besledim kardeşlerinin 3katı :), köpeğim dişi, iri olduguna bakmayın daha 4.5 aylıktır biraz iyi baktıkta :)).. ama şimdi üniversiteye gitme durumum söz konusu babamgile bırakmak istemiyorum benden iyi bakamicakları için iyi bakabilecek birine satmak istiyorum...ismi Heradır :)) .. şimdiden hayırlı olsun diyorum
  • #3509714
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.