satılık rotweiller yavruları

satılık rotweiller yavruları

Marmara » Bursa » Çekirge
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Çekirge
satılık rotweiller yavruları
 
satılık rotweiller yavruları satılık rotweiller yavruları satılık rotweiller yavruları satılık rotweiller yavruları satılık rotweiller yavruları
İŞİMİZ SADECE ROTWEİLLER ÜRETMEK ORJİNAL SAF KAN MACAR KOCA KAFA ROTWEİLLER ARIYORSANIZ DOĞRU İLANDASINIZ SADCE ROTWEİLLER IRKINA HİTAP ETMEKTEYİZ YAVRULARIMIZ DOĞDUĞU GÜNDEN İTİBAREN HİJYENİK KOŞULLARDA BAKILMAKTA ÖÜŞTERİYE GİDENE KADAR DAHİ KENDİ İDRARINA VE DIŞKISINA BİLE BASMAMAKTADIR . SAĞLIKLI VE KALİTELİ YAVRULARI MÜŞTERİLERİMİİZE GÖNÜL REHATLILIĞI İLE SUNMAK BİZİM FARKIMIZI GÖSTERİR. KAZANILAN HER ÜCRET HAYVAN SAĞLIĞI VE MODERN BARINAKLAR İÇİN KULLANILMAKTADIR. BİZ KALİTELİ ÜRETİM YAPIYORSAK ROTWEİLLERE GÖNÜL VERDİĞİMİZDEN VE ROTWEİLLER SEVERLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAMAK İÇİNDİR . KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR EMEK İSTER ROTWEİLLER Cİ SÜLEYMAN : ANNE BABA GÖRME ŞANSI , ANNE ALTINDAN DİLEDİĞİNİ SEÇME İMKANI VE CAMERADAN GÖRME OLASILIĞIMIZ SEFFAAFLILIĞIMIZIN GÖSTERGESİDİR.
  • #4112107
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.