satılık pomeranian boo yavrular

satılık pomeranian boo yavrular

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
11₺
 
Çelebi Mah. köpek ilanı yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları Pomeranian Dişi ve Erkek Çelebi Mah. Pomeranian yaş 0-3 Aylık
0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir.

Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*** ** ** * ** * ** *** * ** ** * * ** * ** ** * ** * *** * ** * ** *

Özellikleri; yumuşacık, kabarık tüyleri, dik kulakları ve sivri burnu ile Pomeranian küçük sevimli bir köpektir. Bazılarının yüzleri tilkiye bazılarının ki ise oyuncak bebeğe benzer. Hepsinin gözleri; koyu, parlak badem şeklindedir. Pomeranian ırkı köpekler, diğer küçük ırk köpeklere göre; zekâ seviyesi daha yüksek olan köpeklerdir. Bu sebeple de, gerek tuvalet eğitimleri, gerekse itaat eğitimleri öğrenme konusunda oldukça başarılıdırlar. Ancak bir başka çok önemli konuya da değinilmesi gerekir, o da bu cins köpeklerin çok inatçı ve istediklerini yaptırma konusunda çok ısrarcı olduklarını bilmelisiniz. Birlikte yaşamaya başladığınız andan itibaren, disiplinli bir şekilde eğitimine dikkat etmenizi öneririz, hatta bu cinsi iyi tanıyan bir uzmandan eğitim konusunda yardım almanızı tavsiye ederiz. Yapılan herhangi bir hata veya yanlıştan sonra, düzeltmenin mümkün olmayacağı durumlar olabilir.

Bu sevimli ırk, oldukça akıllı ve çabuk kavrayabilen bir cinstir, anlama konusunda sorun yaşamaz, ancak sabır ve disiplinle eğitilmesi gerekmektedir. Bu ırkı iyi tanıyan bir eğitmen tarafından eğitilmesi köpeğinizle olan yaşamınızı daha kolaylaştıracaktır, eğitimini iyibir şekilde tamamladıktan sonra, anlaşma yönünden sorun yaşamazsınız.Pomeranian cinsi bu sevimli dostumuz, kendi gibi küçük ırk köpeklere göre daha dirençli ve sağlıklı bir yapıya sahiptirler. Görüldüğü ve bilindiği kadarıyla, çok fazla kalıtsal rahatsızlığı bulunmamaktadır. Nadiren de olsa; diz kapağı çıkması, göz rahatsızlığı, kalp hastalığı ve cilt sorunları gözlemlenmektedir. Ancak, bunu sağlık ve ırk garantisi veren çiftliklerden temin ederek ortadan kaldırabilirsiniz.Bu ırk, 1-3 kilogram arasında ve 13-28 cm yüksekliğinde olduğundan dolayı, Oyuncak (Toy)ırk olarak kabul edilip adlandırılmıştır. Vücut tüy yapısı yoğun, kabarık ve oldukça da yumuşaktır. Bacakları kısadır ve tüylerin yoğunluğundan dolayı gövdesi yere oldukça yakın durmaktadır. Tüyleri çift tabakadan oluşup; kızıl, siyah, beyaz, krem ve gri renklerin yanı sıra çift renkli olanlarına da rastlamak mümkündür.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4482043
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • yorkshire terrier satılık yavruları

    0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sa ...

  • renk renk toy poodle

    Toy poodle yavrularımız ırk ve sağlık garantili olarak yeni yuvalarını bekliyorl ...

  • ŞOK ŞOK ŞOK SHIT TZU YAVRULARIMIZ EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ İLE

    ANKARA PET SHOP AŞILI KARNELİ IRK VE SAGLIK GARANTİLİ YAVRULARIMIZ ADRES HOŞDERE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.