satılık kelepir villa Yalova

satılık kelepir villa Yalova

Marmara » Yalova » Esenköy
115.000₺
  • 115.000₺
    Marmara » Yalova » Esenköy
satılık kelepir villa Yalova
 
satılık kelepir villa Yalova satılık kelepir villa Yalova satılık kelepir villa Yalova satılık kelepir villa Yalova satılık kelepir villa Yalova satılık kelepir villa Yalova
Esenköy Marmara Evleri'nde 44 adet ikiz ve 6 adet müstakil villa bulunuyor. Toplam 15 bin metrekare üzerine projelendirilen site, 150 metrekare büyüklüğündeki 3 + 1 villalardan oluşurken, fiyatlar ise 195 bin YTL ile 235 bin YTL arasında değişiyor.Yalova'ya bağlı Çınarcık İlçesi'nde, şehir merkezine 1 kilometre, Yalova'ya 30 kilometre mesafede bulunan ve İDO ile Kabataş, Kadıköy, Pendik ve Yenikapı'ya çok kısa sürede ulaşım avantajına sahip olan Esenköy Marmara Evleri, Samanlı Dağları'nın yeşili ile Marmara Denizi'nin mavisini buluşturan bir noktada sağlıklı bir yaşam sunuyor. Esenköy Şelale bölgesinde bulunan kaplıcalara 25 dakika uzaklıkta konumlanan Esenköy Marmara Evleri, bol oksijeni ile de astım hastalığı tedavisine çok uygun bir bölgede yer alıyor.Su, ısı ve ses yalıtımı olan Esenköy Marmara Evleri, güvenlikli site girişi, çocuk parkı, olimpik yüzme havuzu ve site içinde yer alan yeşillikler içindeki kafetaryası ile çağdaş, güvenli, huzur ve sağlık dolu bir yaşam sağlıyor. Marmara Evleri'nde ayrıca Samanlı Dağları'ndan gelen suyun depolandığı 120 tonluk bir su deposu da bulunuyor.Kaynak : Milliyet Yalova Esenköyde bulunan Site 44 adet ikiz 6 adet Müstakil Villadan oluşmaktadır. Site 24 saat güvenlikli olup çocuk parkı, Olimpik Yüzme havuzu ve alışveriş için midi marketi içerisinde barındırmaktadır. Giriş katta 1 salon, açık mutfak Banyo Üst kat 3 Oda 1 Banyo Jakuzi Eskitme Amerikan kapılar Ahşap kaplamalı veranda ve balkon Kromaj kaplamalı iç merdiven Trabzanları, çelik dış kapı Laminat mutfak ve yer kaplamaları Yeşil alan, Yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, Yürüme yolları Her Villaya ait bir araçlık otopark 24 saat güvenlik Esenköy Marmara Evleri, Esenköy merkeze 3 dakika Çınarcıka 15 dakika Yalova merkeze ise 25 dakika uzaklıktadır.Yenikapı Kabataş, Kadıköy, Bostancıdan Esenköye direk İDO seferleri yapılmakta olup 70 dakika Ayrıca Çınarcıka her 10 dakikada bir Yalovaya ise her saat başı minibüs seferleri vardır.
  • #2692718
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.