satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek

satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
20₺
  • 20₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek
 
satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek satılık karabuğday tohumu, karabuğday tohumu özellikleri, karabuğday tohumu ek
Karabuğday'ın Arıcılar İçin Önemi: Karabuğday Tohumu arıcıların umudu oldu. Karabuğday Balı daha pahalı satılıyor. Kurak ve engebeli arazilerde ve serin iklimlerde yetişebilme özelliği vardır. Hızlı ürer ve zararlı otların gelişmesini engeller. Yaz aylarında çiçek bulmakta zorlanan arıcıların çiçek sorununa karabuğdayın çare olabileceği düşünülüyor. Dünya genelinde yapılan araştırmalara göre 4 dekar karabuğday ekili alanda yapılan arıcılıktan 60-70 kilogram bal hasadı yapıldığını ortaya çıkmıştır. Dekara 5 kg Karabuğday Tohumu Ekilir. Kara Buğday Tohumu Nasıl Ekilir: Karabuğday ince hazırlanmış, tohum yatağına dekara 5 kg tohum hesabıyla hububat ekim makinesi ile veya serpme usulü 3-4 cm derinliğe ekilebilir. Tavlı toprağa ekilen bitki 4-6 gün arasında çıkış yapar, hızla gelişir ve büyür. Hava koşulları ve ekim zamanına bağlı olarak karabuğdayın ekilmesinden 1 ay sonra çiçeklenme olmaktadır. Çiçeklenme 2-3 ay sürmektedir. Karabuğday Tohumu Kg Fiyatı: 20 TL. Bahçe Malzeme KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.
  • #4019560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.