satılık ducato karavan

satılık ducato karavan

Marmara » Balıkesir » Ayvalık
12.000₺
  • 12.000₺
    Marmara » Balıkesir » Ayvalık
satılık ducato karavan
 
satılık ducato karavan satılık ducato karavan satılık ducato karavan satılık ducato karavan satılık ducato karavan satılık ducato karavan
1998 MODEL DUCATO İLK SAHİBİNDEN.İÇERİSİNDE MUTFAK, TUVALET, BUZDOLABI, SANDIK VE DOLAPLAR, DUŞ, 12 VOLT MOTORLU SU DEPOSU, 220 VOLT 1000 VOLT ÇEVİRİCİ, YAĞ FİLTRELERİ YENİ DEĞİŞTİ, TOYOTO KUMAŞIYLA KAPLI STRAFORLU, YERLER KOMPLE DERİ KAPLANMIŞTIR.4 KİŞİ RAHAT BİR ŞEKİLDE TATİL YAPABİLİR.ÇİFT KİŞİLİK YATAĞI MEVCUTTUR.ÖN KOLTUK 3 KİŞİLİKTİR.ARAÇ MUAYENEDEN HİÇ SORUNSUZ GEÇİYOR.RUHSATTA HUSUSİ YAZDIĞI İÇİN VERGİSİ DÜŞÜKTÜR.BİZ KARAVAN OLARAK KULLANDIĞIMIZ İÇİN HİÇ YÜK TAŞINMAMIŞTIR.MUAYENESİ VE TRAFİK SİGORTASI YENİ YAPILMIŞTIR.2014 YILI MAYIS AYINA KADAR SIKINTI YOKTUR. TAŞINDIĞIM YERE BÜYÜK GELDİĞİ İÇİN ARABAMI SATIYORUM.KÜÇÜK ARABAYLA DA TAKAS EDİLEBilir.
  • #3495382
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.