satılık daire kod: 5960 km

satılık daire kod: 5960 km

Akdeniz » Mersin » Mezitli
153.000₺
  • 153.000₺
    Akdeniz » Mersin » Mezitli
satılık daire kod: 5960 km
 
satılık daire kod: 5960 km satılık daire kod: 5960 km satılık daire kod: 5960 km satılık daire kod: 5960 km satılık daire kod: 5960 km satılık daire kod: 5960 km
SİTE VE DAİRE ÖZELLİKLERİ: Apartman 620m2 arsa üzerine kurulu 3 kat, her kat 2 daire. Otopark, yangın merdiveni, hidrofor. Daire giriş çelik kapı, ıslak zeminler granit seramik, odalar laminant parke. Duvarlar alçı sıva saten boya, bölgesel duvar kâğıdı, bölgesel tavan çalışması, spot ışıklandırma sistemi ve aplikler, bölgesel niş çalışmaları. İç doğramalar amerikan panel, dış doğramalar çift cam PVC. Mutfak ve oturma odası birleşik, mutfak dolapları laminant, tezgahı granit mermer. Banyoda; Hilton lavabo, duş-kabin-jakuzi, klozet. Ebeveyn banyosunda; duş-kabin, lavabo. 2 balkon, 2 Fransız balkon. EKSTRA ÖZELLİKLER:Daire girişte özel tasarım vestiyer ve boy aynası, daireye özel yangın sensörü, Buderus marka kombisi ve petekleri faal durumda ( 1 yıldır doğalgaz kullanmaktalar), çocuk odasında kitaplık, yatak odasında gömme gardrop, soyunma odasında laminant dolaplar, güneş enerjisi. Not: Oturma odası ve mutfak bölümünde MITSUBISHI ELECTRIC marka klima (4.000 TL. Değerinde), salonda ARÇELİK marka split klima, yatak odasında MITSUBISHI ELECTRIC marka klima (4.000 TL. Değerinde), ankastre set üstü ocak, Davlumbaz ve Fırın fiyatta anlaşıldığı takdirde kalacak. ( Bu ürünlere ayrı ücret isteniyor.)
  • #3462227
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.