satılık chow chow çin aslanı

satılık chow chow çin aslanı

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Chow Chow Sahibinden İsmetiye Mah. Erkek köpek İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek fiyatları İsmetiye Mah. köpek ilanı ver Chow Chow yaş 0-3 Aylık İsmetiye Mah.
Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*-*-* **-*-*-***-

çin aslanı,chow chow,satılık chow chow yavru,satılık chow chow köpeği,satılık köpekler,satılık yavru köpek chow chow,satılık çin aslanı,chow chow köpeği,çin aslanı

-Çin kökenli, bu farklı görünümlü köpek ırkı, bağımsız ruhu ve gururlu yapısıyla karakter olarak biraz kediye benzetilir. Sahibine bile mesafeli olan Chow Chow ırkı, yabancılara tamamen şüphe ile yaklaşır. Çok samimi, kucak kucağa olabileceğiniz oyuncu bir köpek arıyorsanız Chow Chow sizin için doğru seçim olmayabilir. Ancak doğru kişi için çok sadık bir dost ve çok iyi bir arkadaş olacaktır. Çin’de Chow Chow ırkının, bir aslanın asaletine, bir pandanın sevimliliğine, bir oyuncak ayının çekiciliğine, bir kedinin bağımsızlığına, bir köpeğin sadakat ve bağlılığına sahip olduğu söylenir. Milyonlarca yıl öncesine ait, İlk çağlardan kalan fosillerde Chow Chow ırkının kemik yapısına benzeyen köpek kalıntıları bulunmuştur. Bu ırk aynı zamanda Japon ırklarının hemen hepsinin üretilmesinde rol sahibidir.Chow oldukça etkileyici bir köpek ırkıdır. Orta boylu tıknaz bir yapısı vardır. En dikkat çeken özelliklerinden biri, mavi - siyah dilidir. Çin efsanesine göre gökyüzünün yaratılışında, gökyüzünün mavi rengini yaladığı için dilinin mavi olduğu söylenir. Kendine ait stilli yürüyüşü, neredeyse dümdüz olan arka bacakları sayesinde oluşur. Geniş ve derin bir ağıza, siyah ve delikleri geniş bir buruna sahiptir. Kulakları küçük ve üçgen şeklinde kuyruğu tüylü ve sırta doğru kıvrıktır. Oldukça tüylü bir hayvandır ve mavi, tarçın, krem, siyah, kızıl, nadiren de beyaz renkli olabilir. Yükseklikleri 46–56 santim arasında değişirken ağırlıkları da cinsiyete göre 20–30 kilo arasında değişiklik gösterebilir. Her ne kadar dış görünümü Chow Chow ırkının saldırgan olduğunu düşündürse de, iyi eğitilmiş ve iyi yetiştirilmiş bir Chow Chow asla saldırgan olmaz. Sarılıp yatabileceğiniz bir köpek olmamasına karşın, sessiz, sakin, sadık ve özenli bir dost olmayı tercih eden Chow Chow ırkı, yalnızca size değil tüm aileye sadakatini sürdürür. Çocuklarla iyi geçinmesine rağmen, bilinçsiz hareketlerden sıkılabileceği için köpeğe nasıl davranılması gerektiğini bilen büyük çocuklu evler için daha uygun bir köpektir. Küçük yaştan itibaren sosyalleştirilmiş bir Chow Chow cinsinin yabancıları tolere kapasitesi oldukça yüksek olmakla beraber, hiçbir zaman onun karakter yapısındaki koruyucu ve şüpheci özelliği unutmamak gerekir. Eğer Chow Chow'un benzersiz görünümü ve bağımsız ruhu sizin için hayranlık sebebiyse, evinizde gerçek bir hazine olacak fazlasıyla sadık bir arkadaşınız var demektir.Chow Chow ırkı çok hareketli ve hızlı bir ırk değildir. Bu nedenle iyi bir koşu arkadaşı olamaz. Ancak dayanıklı yapısı nedeniyle mükemmel bir yürüyüş arkadaşı olabilir. Hareketsiz kaldığında, zaten ağır olan yapısı daha da kötüye giderek iyice tembelleşebilir.
Sağlık durumu

Aşılı

  • #4419204
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • sevimli oglumu satiyorum

    5 aylik safkan erken goldenimi satiyorum zamani gelmis butun asilari yapilmistir ...

  • 2 buçuk aylık dişi Şivava yavrusu

    2 aylık dişi Şivava yavrumuzu ücretli sahiplendirecez ilgilenen arkadaşlar 05426 ...

  • Satılık muhteşem shih tzu yavrular

    Shih Tzu Karakteri Neşeli, sosyal, özgür ruhlu, akıllı bir köpek ırkıdır. Havl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.