satılık cane corsa yavru köpekler

satılık cane corsa yavru köpekler

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
köpek Cane corsa fiyatları Cane corsa yaş 0-3 Aylık Cane corsa İlk hayvan bakacaklara Cane corsa yaş 0-3 Aylık Bademler Köyü
Cane Corse Italiano orijinal bir ırktır. Kökeni İtalya'dır. Bu ırkın soyunun Canis Pugnax (eski Roman Molossian)'tan geldiği bilinmektedir. O yıllarda İtalyan insanları için önemli bir arkadaş olan Cane Corso açık alanlarda, bekçi köpeği ve avlanmak için yetiştiriliyordu. İtalya'nın tarihi, geçmişte yapılan resim ve heykeller bu köpeğin varlığını ve kullanımını kanıtlamaktadır. Son olarak güney İtalya'da Puglia, Lucania and Sannio'da bulunan tarihi eserlerde bu ırka İtalyanca Cohors adını verdiklerini ve bunun anlamının İtalyanca bekçi, koruyucu, kral vekili olduğu ortaya çıkmıştır.

Özellikler:

Orta büyüklükte köpeklerdendir. Kuvvetli ve belirgin kas yapısı ile oldukça dikkat çekici, kuvvetli ve bir o kadar da zarif görünüşlüdür. Bu ırk köpekler kuvvetli, çevik ve dayanıklı olarak tarif edilir. Kas ve kemik yapısı gelişmiş olan bu köpeklerin kaşları ve alın kemiği boşluğu şişkindir. Vücudu sıkı, güçlü ve çok kaslıdır. Derisi kalındır. Mukozalar siyah renktedir. Ayak ve tırnakları koyu rente olmalıdır. Tüyleri kısadır. Tüy yapısı şeffaf, parlak, sert, yapışık ve çok sıktır. Tüyleri kış aylarında bile vücudunu tamamen kaplamaz. Ağız-burun çıkıntısındaki tüyler, çok kısa, düz ve yapışıktır. Göğüs bölgesinde ve burun kemiğinde küçük beyaz leke bulunur.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4516723
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık chihuahua yavruları

    Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpe ...

  • satılık boxer yavruları

    Boxer Cinsi Köpek Bakımı ve Özellikleri Boxer, yapılan araştırmalar sonucunda a ...

  • satılık cane corsa yavrular

    Cane Corso İtaliano köpeği sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat sürebilmesi için he ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.