Satılık alman kurdu yavruları

Satılık alman kurdu yavruları

Bursa / Kestel / Orhaniye Köyü
1₺
 
Orhaniye Köyü Alman çoban kurdu ilanları Aşılı Alman çoban kurdu Alman çoban kurdu Sahibinden 1 TL Orhaniye Köyü köpek fiyatları Orhaniye Köyü köpek ilanı ver
2 Aylık dişi alman kurdu yavrularımız, ücretli sahiplendirilecektir. Bursa elden teslim yapılacaktır. Diğer illerimize de gönderim sağlanabilir.

PetBurada Logo

0

Menü

Alman Kurdu

alman kurdu



Alman Kurdu

Alman kurdu güvenilir, sadık ve güzel bir köpek üretmek için yapılan ırk çalışmaları sonucu ortaya çıkan ve geliştirilmesi 30 yıldan fazla zaman alan bir köpek ırkıdır. Sonrasında köpeğin gelişimini tamamlaması ile Almanya’da polis kuvvetleri ve ordunun bir parçası haline gelmiştir. Son derece zorlu şartlara olan dayanıklılığı ile bilinen Alman kurdu köpekler güçlü, zeki ve eğitilebilir yapısı ile kısa sürede dünyanın en popüler köpekleri arasına girmiştir.



Alman Kurdunun Özellikleri

Son derece sadık ve akıllı kişiliği ile Alman kurdu günümüzde hem aileler için hem de istihbarat köpeği için ideal özellikleri taşımaktadır. Yabancı kişilere karşı oldukça temkinli davranması onu her daim iyi bir bekçi köpeği yapmaktadır. Ayrıca tehlike anında sahibine haber veren mutlu köpekler olarak da bilinmektedirler. Alman kurdu doğru bir eğitim ile mükemmel hünerler sergileyebilen enden türler arasındadır.



Alman Kurdu Kişiliği



Alman kurdu daha çok kendi başına olması ile bilinmektedir. Her ne kadar vahşi bir görünüme sahip olsa da saldırgan bir tür değildir. Arkadaşlık konusunda oldukça seçici davranan yapısı her daim dikkatli olmasına olanak sağlamaktadır. Fakat bir kişiye bir kez bağlandığı zaman asla bırakmadığı bir gerçektir. Alman kurdunun kişiliği son derece sadık olduğunu göstermektedir. Ailesine karşı her daim koruyucu ve kollayıcı olması ile mükemmel bir bekçi köpeği olabilmektedir.

Zeki ve akıllı kişiliği Alman kurdunun son derece eğitilebilir olduğunu gösterir. Bu konuda bir çok hünerleri ile nam salmış bu sevimli köpekler sağır bir kişiyi uyandırmak, kapı zili çalmak hatta yaklaşan tehlikelere karşı önlem almaya kadar saymakla bitmeyecek türdendir. Ancak bu türünde en olumsuz kişiliği asla yalnız kalmak istememesidir. Uzun süre yalnız bırakılması durumunda agresif hareketler gösterebilmektedirler. Eğer Alman kurdunu görmezden gelir ve onunla ilgilenmezseniz havlayarak tepki verebilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4527061
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Kestel
  6. Orhaniye Köyü
  • Satılık blue cane corso

    3 Aylık erkek blue cane corso yavrumuz ücretli sahiplendirilecektir. Bursa elden ...

  • Alman çoban köpeği dişi

    İlgilenmeyen sahibinden bakımsız bıraktığı için aldık ...

  • Safkan dişi k9

    Önceki sahibi güzel bakmamış , yeni sahiplendik. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.