satılık alman çoban köpeği

satılık alman çoban köpeği

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
satılık alman çoban köpeği
 
satılık alman çoban köpeği satılık alman çoban köpeği satılık alman çoban köpeği satılık alman çoban köpeği satılık alman çoban köpeği satılık alman çoban köpeği
---PET AÇIKLAMASI---- DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *GOOGLE: https://plus .google.com73/posts?hl=tr *YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *BLOGGER: https: //www.blogger.com/blogger.g?blogID=#allp osts *FACEBOOK: https://www.facebook.com /Scoobypetlife *İNSTAGRAM: https://inst agram.com/scoobypetlife/ Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ. ********************* ******************* Küçük yaşlardan itibaren itaat konusunda eğitimlere başlaması gerekir.Bu köpeği alırken özellikle iyi bir üreticiden almanız son derece önemlidir.Bazıları çünkü çekingen yapıdadır ve huysuzluk yaparlar.Bu karakterde olanlar korku sebebinle ısırmaya eğilimlidirler.Yavruyu almadan önce muhakkak ailesine anne babasına köpeğin bakmanızı öneriririz.Cezaya dayalı eğitim bu köpekler için uygun bir eğitim yolu değildir.Aşırı şekilde zeki olduklarından dolayı bu köpekler her konuda başarılı olabilir.Çoban köpekliği ayrıca koruma köpekliği ve polis, asker köpeği olarakta faydalanılan bir cinstir.Son derece Popüler olan Ülkemizde çok sık beslenen bir köpektir Alman Çoban Köpeği. Yükseklik Erkekdecm Yükseklik Dişidecm Kilo ErkekdeKg Kilo DişideKg Öğrenmeye çok hevesli olmasınla sevilirler.Sadakat açısından diğer köpeklere oranlara daha fazla Sadakat duygusu olan bir köpektir.Kendinden emin bir yapıları vardır ama düşmanca bakmazlar.Eğitilebilirlik açısından çok yüksek sıralamada yer alan bir köpektir o nedenle öğrenme kapasiteleride son derece fazladır.Ailelerine karşı düşkün olmaları ve onlarla vakit geçirmeleri çok hoşlarına gider fakat düşmanlara karşıda bir o kadar mesafe içersindedir.
  • #4175476
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.