satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları

satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları
 
satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları satılık CAVALİER KİNG CHARLES yavruları
English Toy Spaniel'in bir alt tipi olan King Charles ile Cocker Spaniel arasında yapılan çaprazlamalar sonucu elde edilmiştir. Yetiştiriciler, Kral II. Charles'ın portrelerinde görülen güzel Toy Spanielleri andıran köpekler yetiştirmeyi amaçlamışlardır. 1920'lerde Londra'da yapılan bir showda King Charles ırkından uzun burunlu olanlara ödül verilerek Van Dyck'in tablolarında görülen köpeklere çok benzeyenler seçilmiş ve ırkın elde edilmesinde kullanılmışlardır. 1940'larda bu köpekler ayrı bir ırk olarak kabul edilmiş, 1980 yılında UKC tarafından resmi olarak tanınmış, 1996'da ise AKC tarafından Toy grubuna dahil edilmiştir. Yapı olarak Pug burunlu King Charles Spaniel'den farklı olsa da isim benzerliği nedeniyle zaman zaman karışıklıklar yaşanmaktadır. FOR SALE 18 YAŞ ALTI KESİNLİKLE SATIŞIMIZ YOKTUR. TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT SEÇENEĞİ BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİN TÜM SORULARINIZI PROFESYONEL DANIŞMANLARIMIZ SAYESİNDE DOĞRU SEÇENEKLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. www.pavpavpet.com www.facebook.com/pavpavpet www.instagram.com/petpawpaw www.twitter.com/petpawpaw ADRESLERİMİZDEN TAKİP EDEBİİLİRSİNİZ DETAYLLI BİLGİ İÇİN 0274 666 03 06 0532 231 25 23 0532 234 83 87 İYİ GÜNLER DİLERİZ.
  • #4025502
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık CHIHUAHUA yavrularımız

    Chihuahua Amerikan kıtasının en eski ve dünyanın en küçük köpek ırkıdır. Meksika ...

  • satılık Kangal yavrularımız ırk garantili

    TÜRKİYE GENELİNDE HİZMET VEREN FİRMAMIZ SİZE IRK GARANTİLİ YAVRULARINI SUNAR. T ...

  • yorkshire yavrularımız ırk garantili

    SATIŞIMIZ'DA BULUNAN YAVRULAR IRK GARANTİLİ SIZLERE SUNULMAKTA YAVRULARIMIZI MSN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.