şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey

şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey

Ege » Aydın » Aydın
47.000₺
  • 47.000₺
    Ege » Aydın » Aydın
şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey
 
şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey şase düzeltme tezgahı ve Kaynak Mak. ve Fotoğrafda gördüğünüz herşey
GlobalStar Termomeccanica Şase Düzeltme tezgahı İtalyan malı. Şase doğrutma tezgahımız. Sıfır Ayarında olup, Hemen hemen hiç kullanılmamıştır. Kalıp sistemli. Mercedez ve BMW bağlantı aksesuarları içinde CD-Rom ile hafif ticari araçlar ve pick-up lar kalıp sistemiyle fabrika ölçüm verilerine göre düzeltir. Çift çektirme kuleli olup son derece kullanışlı bir tezgahtır Komple kaporta servis ekipmanları ve kaynak makinaları kompresör Lupamat 7, 5 luk, 500 lt olup trafeze ve şartlandırıcı ıle beraberdir. Sıfır'dir !!! GYS Marka kaynak makinası. 4 aşamalı tel sürme yapabilen: bakır, aliminiyum, çelik ve normal tel. GYS Marka Göçük çıkarma makinası. Son tekeneloji şişlik alabilen makinadır. Hidrolik gerdirmeler. 4 ton ve 10 ton. Oksijen kaynağı. Eksiksiz el aletleri. Havalı testereler. Havalı perçin makınesı. Cam değiştirme seti. A dan Z ye aklınıza ne gelirse hepsi mevcuttur. Alet ve edevatlar hiç kullanılmamıştır. Sıfır'dır !!! Daha fazla bilgi için arayabilirsiniz.
  • #2010970
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.