saroz körfezinde kiralık yazlık

saroz körfezinde kiralık yazlık

Marmara » İstanbul » Kağıthane
100₺
  • 100₺
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
saroz körfezinde kiralık yazlık
 
saroz körfezinde kiralık yazlık saroz körfezinde kiralık yazlık saroz körfezinde kiralık yazlık saroz körfezinde kiralık yazlık saroz körfezinde kiralık yazlık saroz körfezinde kiralık yazlık
Kendi kendini temizleyebilen ender körfezlerden biri olan Saroz Körfezi GÖKÇETEPE Köyünde site içerisinde full eşyalı yazlık. Dublex olup üst katta iki oda banyo ve wc alt katta Amerikan mutfak + salon vardır. Her iki kattada balkon vardır. Körfez ve orman manzarasına hakimdir. Denize olan uzaklığı yürüyerek 3-4 dakikadır. Sahilde yaklaşık 15-20 metre uzunluğunda bir iskele mevcuttur. Evde ihtiyaca yetecek kadar 6kişilik yatak ve mobilya mevcuttur. Elektirikli eşya olarak çamaşır makinası, buzdolabı, fırın, tv, uydu yayını vardır. körfez ve orman manzaralıdır. Şehrin gürültüsünden, araç seslerinden tamamen uzaklaşacağınız çok sessiz ve sakin bir yerdir. Hafta içi plajda dahi çok az insan olur. Canlı müzik, disko, bar, gece eğlenceleri arayanlar için hiç uygun bir yer değildir. İllede canlı müzik diyorsanız araba ile 10-15 dakikalık bir yolculuk yapmanız gerekmektedir. Ücret: GÜNLÜK ÜCRET 20 TEMMUZ DAN İTİBAREN 100 TL. bir haftadan fazla kiralamalarda elektrik ve su kullanımı kiracıya aittir. Günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz sitenin içerisinde bakkal vardır.araçla 3-5 dk mesafede köy vardır. Bir çok ihtiyacınızı buradan karşılayabilirsiniz. Üstelik bu ürünlerin hepsi doğal. (süt, yumurta, meyve, sebze, ekmek vb)NOT BAYRAMDA ÜCRET 125 LİRADIR GECELİK OLARAK.
  • #3099426
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.