sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market

sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market

İç Anadolu » Ankara » Dikmen
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Dikmen
sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market
 
sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market sahibinden yüksek cirolu full donanımlı devren market
Dikmen keklikpınarı mahellesi 927.cad de köşe başı kupon dükkan .Kendi mülkümüz market olarak işletmekteyiz.Barkod sistemli , 17 adet 24 saat kayıt yapan güvenlik kameraları 2 terazi , 5 mt sütlük 5 mt şarküteri dolabı , 3 mt manav tezgağı , 2 adet yazar kasa raf sistemleri özel yapımdır.içerisinde 1 müdüriyet 1 muhasebe odası bulunmakta.açık mutfak , soyunma odası , 2 bay bayan wc , 1 adet traspalet , 10 adet market arabası, el sepetleri, deposunda mal sevkiyatı için ayrıca giriş kapısı bulunan palet sistemiyle içeri alınan tamamiyle full donanımlı bir markettir. hazır müşterili aynı gün satışa hazır konumda market.Düz giriş 450 m2 depo 180 m2 tabanı ve tavanı yapılı masrafsız kombili market.aylık ciromuz yetişemediğimiz için ve ilgilenemediğimizden 125.000 150.000 tl arasıdır.manavı tam teşkilatlı yapamadığımızdan ve kasap bölümünden anlamadığımız için bu ciro yapılmktar ilgilendiğinizde çok daha güzel sonuçlar alacaksınız.mahallede ileriye dönükte çevresinde büyük dükkan olmamasıda rakipsizliğini korumaktadır.istenirse önüne büyük manav tezgahı kurulmaya müsait. otopark sorunu yoktur..alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Not:demirbaş ve mal sayımı ile fiyat belirlenecektir.
  • #3934555
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.