sahibinden satilik tescilli rum evi izmir.

sahibinden satilik tescilli rum evi izmir.

Ege » İzmir » Konak
200₺
  • 200₺
    Ege » İzmir » Konak
sahibinden satilik tescilli rum evi izmir.
 
sahibinden satilik tescilli rum evi izmir. sahibinden satilik tescilli rum evi izmir. sahibinden satilik tescilli rum evi izmir.
(Mustafa erkan) Sahibinden satilik rum evi basmane-izmir ...385 1288 sok no:30 basmane/izmir İki katli tas bina 134 m2.orijinal 5 odali 2 salon...fiatta indirim yapariz, gelin bakin anlasiriz.son 2 ay 2 mutfak 2 dis kapi li.orijinal İcten katlar arasi ahsap merdivenli.orijinal 2 wc 2 banyo fiatı:200.000tlpazarlıklıdır Bahceli kuyusu aktiftir, orijinal pazarlik payi vardir. Meraklisina, yatirimcilara, filim sirketlerine 1000 senelik rum evidir altinpark kazi alani ust kismindadir Fiatta gelin arayin gercek aliciysaniz anlasiriz, Alim satim vergisi ve emlak vergisinden muaftir Aliminda ve satiminda proplem yok mulk sahibi olarak oturuyoruz
  • #3931543
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.