sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil)

sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil)

Marmara » İstanbul » Güngören
12.000₺
  • 12.000₺
    Marmara » İstanbul » Güngören
sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil)
 
sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil) sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil) sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil) sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil) sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil) sahibinden satılık temiz 306 bakmadan geçmeyin(malesef acil)
ARACIN MUAYENESİ YAPTIRILMIŞTIR....(2011'e kadar) Araç tamamen orjinal orjinal olup 5-6 parçasında boya vardır istediğiniz yere gösterebilirsiniz. Üzerinde 16” çelik jant - 195x45x16 lastık bulunmaktadır. Orjinal jantları elimizdedir bunlarda araçla birlikte verilicektir. Önde ve alt sislerde xenon far bulunmakktadır.Kendi üzerindeki anahtar kilitinden ayrı cenmax alarm okadar hassas kullanıldıki kendi kumandalı anahtarı sıfır gibidir ve çalışır durumdadır.Aracımda çalışmayan faal olmayan hiç bişi yoktur. YÜKSEKLİK AYARLI DİREKSİYON, YÜKSEKLİK VE DERİNLİK AYARLI KOLTUK BULUNMAKTADIR. SON OLARAK ARACIMDA YENİ ÖN AMÖRTÜSÖRLER DEĞİŞTİ YENİ BAKIMI YAPILDI AĞIR 90.000 KM TRİGER BAKIMI YAPILMIŞTIR. SORUNSUZ MASRAFIZ BİR OTOMOBİL. AYRICA ARAÇTA GTI ÖN TAMPON BULUNMAKTADIR GERÇEKTEN BU TAMPONA ÇOK PARA VERDİM........ ATİKER MARKA SIRALI TİP LPG TAKTIRLMIŞTIR GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR KLİMA-ABS-ÇİFT AİRBAG-ELEKTRİKLİ CAMLAR-DİREKSİYONDAN KUMANDALI ORJİNAL RADYO TEYP-SİGARA DAHİ İÇİLMEMİŞ YANIKSIZ AŞINMAMIŞ KOLTUK VE DÖŞEMELER (SADECE KUAFÖRE SOKULUP DETAYLI TEMİZLİK İSTER)-ARACIN 0 DAN BU YANA KULLANMA KILAVUZU VE EVRAKLARI-APP ÖZEL YAPIM PLAKALAR-ALAN ÇOK CÜZİ MASRAF EDİP RAHATLIKLA BİNEBİLİR. ÇOK SIKIŞTIĞIM İÇİN SATIYORUM, en son fiyat budur lütfen pazarlık etmeyiniz.
  • #1948616
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.