sahibinden narlıderede süperlüks daire

sahibinden narlıderede süperlüks daire

Ege » İzmir » Narlıdere
750₺
sahibinden narlıderede süperlüks daire
 
sahibinden narlıderede süperlüks daire sahibinden narlıderede süperlüks daire sahibinden narlıderede süperlüks daire sahibinden narlıderede süperlüks daire sahibinden narlıderede süperlüks daire sahibinden narlıderede süperlüks daire
Narlıderenin en modern sitelerinden biri olan ve aynı zamanda MİT EVLERİ adıyla da bilinen KAYISI ŞEHİR de bulunan dairemiz 7 blokluk sitenin B bloğunda bulunmaktadır. 180 derece panoramik deniz manzaralı, bina önü cam giydirme, site içerisinde, 3 oda 1 salon, yatak odasında ebeveyn banyosu bulunan aydınlık ve temiz lüks daire sahibinden kiralıktır. BOYA BİLE GEREKMEDEN taşınmaya müsait... odalar parke, ıslak zeminler tavana kadar fayans, Tüm odalardan balkon çıkışı bulunuyor. izmir merkeze 12 km uzaklıkta , çeşme otobanına çıkışı bulunan narlıderenin hakim tepelerinden birinde, deprem yönetmeliğine uygun toplu konut niteliğinde bir site olan KAYISI ŞEHİR de bulunan dairemiz asansörlüdür. park problemi olmayan sitede kapalı ve açık parka imkan tanıyan alanlar mevcuttur. Tüm odalarda parke bulunması vb. sebeplerle kedi yada köpek gibi evcil hayvanların alınamayacağını yazmaktan üzüntü duyuyoruz. cep tel vodafone dur 555 5762899 internet erişimimde gecikmeler olabildiği için daha hızlı iletişim için lütfen telefonla bilgi alınız.
  • #2180175
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bahşilide alman sibirya kırması 4.5 aylık (erkek

    sahibinden alman sbirya kurdu kırması 4.5 aylık.pazarlık var ...

  • Erzurum İspirde alman kurdu

    safkan alman kurdu 1.5 aylık dişi sahibinden satılık. pazarlık yapılabilir. tuva ...

  • Gaziantepde iyi bakabilecek aileye saf golden!!

    OĞLUMUZ 2.5 AYLIKTIR VE ÇOK ÇOK İYİ BAKILMIŞTIR.ANNESİ EV KÖPEĞİDİR BABASI JANDA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.