sahibinden devir edilecektir

sahibinden devir edilecektir

Marmara » İstanbul » Avcılar
85.000₺
  • 85.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
sahibinden devir edilecektir
 
sahibinden devir edilecektir sahibinden devir edilecektir sahibinden devir edilecektir sahibinden devir edilecektir sahibinden devir edilecektir sahibinden devir edilecektir
Sahibinden Avcılar Merkez de 600 M2 Kapalı Alan 150m2 Açık Alan Cafe-Bar-Clup-Resturant Şu an Cafe ve Clup Olarak hizmet vermekte dir. Yüksek Ciroldur Kamera Sistemleri-Ses-Işık Sistemleri-Lcd ekranları-Sanayi Mutfağı-Bar Sistemi-klima-havanladırma sistemleri olmak üzere Tam Eksiksiz Faliyet göstermektedir Clup Disco Bölümü Ayrı-Canlı Müzik Bölümü Ayrı dır Her Konuma, Her projeye uygun, Kaçırılmıcak Fırsattır Ortak anlaşmazlığı nedeni ile devredilmektedir Not: Devir hakkı vardır Kira:2.950 TL Lütfen Cebinde parası olanlar ve Ciddi alıcılar Arasın, Bu paralara içindeki malzemeleri almayı bırakın dekorasyon bile yaptıramassınız. ARAÇ+PARA ŞEKLİNDE TAKAS OLABİLİR.
  • #3738571
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.