rottweiler alman kurdu kırması

rottweiler alman kurdu kırması

Marmara » Edirne » Edirne
200₺
rottweiler alman kurdu kırması
 
rottweiler alman kurdu kırması rottweiler alman kurdu kırması rottweiler alman kurdu kırması rottweiler alman kurdu kırması
Oturduğum sitede evcil hayvan bakmak yasak olduğundan dolayı yavrumu satmak zorundayım. Edirne içine verilecektir. Rottweiler ve alman kurdu kırmasıdır. Veteriner doğruladı. Ben alalı 2 hafta oldu fakat sitede olay çıktığı için satıyorum. 4.5 5 aylık yavru. yaşına göre iridir. Ben aldığımda hiç aşısı yoktu. Parazit tedavisini yaptırdım. Eğitimli bir köpektir. Hayır komutundan ve aferin komutundan anlar. İsmi mishadır. İsmini biliyor. Ben alalı kısa bir zaman olmasına rağmen tualetine alıştı. Siz de kolay alıştırırsınız. Balkona yapıyor. Tualeti geldiğinde balkon kapısının önüne yatıyor. Önüne kemik veya bir tenis topu koyarsanız onunla bütün gün oynar. Yemek seçme huyu yok, herşeyi yer. Hiç bir şekilde havlama huyu yok. ben iki haftadır havladığını duymadım. Sitede oturanlar da gezdirirken görünce anladılar köpek baktığımı, sesi falan gitmedi hiç. Rottweiler gibi koruyucu bir köpek, gelin deneyelim yanımdaki biri bana bir tokat attığından bıraksam parçalıcak resmen. Alman kurdundan da zekasını almış. Çok şirin ve evde bakmaya uygundur. Bahçede bekçilik de yapabilir. Yanında pire tasması, gezi tasması, şampuanı, tenis topları hediye olarak verilecektir.
  • #2042911
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 1, 5 yasında acil satılık izmirden husky

    izmir içinden meraklısana iki gözüde mavi husky 1, 5 yasında bakamadığım için 10 ...

  • Tekirdağ Muratlıda orjinal husky dişi 60 gunluk hamile

    ustelik yavrularda anne yanında....1 yasında kızıl sibirya 60 gunluk hamile yavr ...

  • labrador-golden kırma bebekler

    anne labrador baba golden 40 günlük 6 kardeş 3 dişi 3 erkek çok sağlıklılar ilk ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.