revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy

revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy

Marmara » İstanbul » Kartal
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kartal
revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy
 
revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy revizyonu yapılmış temiz akülü dizel forkliftler, linde, still, komatsu, toy
servis bakımlı, güvenerek kullanabileceğiniz dizel ve akülü forkliftler. HASKAYHAN MAKİNA farkıyla, Still 1, 6 ton akülü tripleks 7 mt, sidesiftli Linde 1, 6 ton akülü tripleks 5, 3 mt sideshiftli Linde 2 ton akülü standart 3 mt sideshiftli Linde 2 ton akülü tripleks 4, 5 mt sideshiftli Clark 3 ton akülü tripleks 4, 5 mt sideshiftli, 4. valf Toyota 1, 6 ton akülü, tripleks 4, 5 mt sideshiftli 80V akülü Still 2 ton akülü tripleks 5, 3 mt sideshiftli Linde 2 ton dizel tripleks 4, 5 mt sideshiftli Hyster 2, 5 ton dizel tripleks 6 mt, sideshiftli Linde 8 ton dizel Linde 4, 5 dizel, Linde 6 ton dizel Detay ve fiyatlar için İstanbul Merkez Bursa Ofis Gaziantep Ofis haskayhanmakina@hotmail.com haskayh anmakina@gmail.com Türkiye'nin her yerine servis ve yedek parça temini, elektronik kart tamiri, kısa ve uzun süreli kiralama hizmetleri, takas makine alımı, ikinci el alım ve revizyonlu makine satışı ile güveninizi kazanarak her zaman en iyisi olmak niyetiyle hizmetinizdeyiz... Asıl amacımız ticareti ikinci planda tutarak kalıcı ve güvenilir dostluklar tesis etmektir.
  • #3278795
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.