pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm

pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm

Marmara » Bursa » Geçit
Görüşülür
pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm
 
pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm pomarian boo mükemmel satılık________ yavrularımm
SATIŞA SUNMUŞ OLDUĞUMUZ YAVRULARIN (AYRICA ANNE VE BABALARININ) AŞILARI, PARAZİT UYGULAMALARI VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN ZAMANINDA YAPILMIŞ OLUP, YAVRULAR TÜM SAĞLIK TARAMALARINDAN GEÇİRİLMİŞTİR. BU SAYEDE YAVRULARA SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ VEREBİLMEKTEYİZ. DİKKAT: BİR YAVRUNUN SAĞLIĞI VE GELİŞİMİ GEBE ANNENİN, BESLENMESİ, DÜZENLİ UYGULANAN AŞI TAKVİMİ, RUTİN MUAYENELERİ VE DOĞUM SONRASI EMZİRME DÖNEMİ İLE DOĞRUDAN ALAKALIDIR. AYRICA; YERLİ ÜRETİMİN YANI SIRA YURT DIŞINDAN SİPARİŞ ÜZERİNE SECERELİ , AB PASAPORTLU, MİCROCHİPLİ, HER CİNS YAVRU GETİRME İMKANI SUNMAKTAYIZ. SATIŞA SUNMUŞ OLDUĞUMUZ YAVRULARIN (AYRICA ANNE VE BABALARININ) AŞILARI, PARAZİT UYGULAMALARI VETERİNER HEKİMLERİMİZ TARAFINDAN ZAMANINDA YAPILMIŞ OLUP, YAVRULAR TÜM SAĞLIK TARAMALARINDAN GEÇİRİLMİŞTİR. BU SAYEDE YAVRULARA SAĞLIK VE IRK GARANTİSİ VEREBİLMEKTEYİZ. DİKKAT: BİR YAVRUNUN SAĞLIĞI VE GELİŞİMİ GEBE ANNENİN, BESLENMESİ, DÜZENLİ UYGULANAN AŞI TAKVİMİ, RUTİN MUAYENELERİ VE DOĞUM SONRASI EMZİRME DÖNEMİ İLE DOĞRUDAN ALAKALIDIR. AYRICA; YERLİ ÜRETİMİN YANI SIRA YURT DIŞINDAN SİPARİŞ ÜZERİNE SECERELİ , AB PASAPORTLU, MİCROCHİPLİ, HER CİNS YAVRU GETİRME İMKANI SUNMAKTAYIZ.
  • #4027161
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık French Bulldog yavruları izmir

    FRENCH BULLDOG İZMİR... IRK STANDARTLARINDA PROFESYONEL ÜRETİM... ÖNCEKİ DÖNEMLE ...

  • İstanbul Kadıköy maltız terrıer

    Terrier Maltese bakımı için özen gösterilmesi gereken en önemli nokta tüy bakımı ...

  • macar rottweiler yavrularımız ırk garantili

    RESİM LERİMİZDE TEMSİLİ RESİM KULANIL MAMAKTA DIR. SİZLERE VEP CAMDA CANLI GÖRÜN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.