plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi)

plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi)

Karadeniz » Samsun » Fatih
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Fatih
plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi)
 
plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi) plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi) plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi) plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi) plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi) plaket kutu imalatı (samsun plaket kutu sanayi)
PLAKET İMALATI SATIŞI KRİSTAL PLAKET CAM PLAKET AHŞAP PLAKET ALBÜM PLAKET Firmamız 4 yıldır promosyon sektöründe faaliyet gösteren aracı dağıtıcı pazarlama firmalarına madalya kupa plaket rozet anahtarlık ve metal aksesuar imalatı yapmıştır. Samsun Kutu SANAYİ olarak bu faaliyetlerine devam eden firmamız 2009 yılı itibari ile yeni bir yapılanmaya girerek son tüketici dağıtıcı kurum kuruluş dernek gibi ürünlerimizi kullanan satışını yapan tüm kollara hizmet vermeye başlamıştır. 4 Yılın Bilgi birikimi Teknoloji takibimiz ve iş ahlakımızla sizlerede hizmet vermekten onur duyarız. Ürünlerimiz ile ilgili ihtiyaçlarınızda Sizlere yardımcı olmak bizim ilk görevimiz ve misyonumuzdur. Mehmet CENGİZ GENEL MÜDÜR Ahşap 10x10 Pano Çerçeveleri Kadife Kutu İmalatı Ahşap 10x20 Çini Karo Çerçeveleri Ahşap 20x20 Pano Çerçeveleri Çini Ahşap Kartvizitlik Kadife Kahve Takımı kutuları Özel Ahşap Kahve Takımı Kutuları Çinili Ahşap Kalemlik ve Ataçlık Kadife Karo Kutuları Ahşap Takı Kutuları Çinili Ahşap Masaüstü Setleri Kadife Keseler Çikolatalık Şekerlik Kutusu Siparişinize yönelik değişik ebatlarda her türlü hediyelik eşyalarınız için özel tasarımlı ahşap ve kadife kutular hazırlanır
  • #2244245
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.