peynir ustası arayanlar arasın

peynir ustası arayanlar arasın

Karadeniz » Karabük » Safranbolu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Karabük » Safranbolu
peynir ustası arayanlar arasın
 
peynir ustası arayanlar arasın peynir ustası arayanlar arasın peynir ustası arayanlar arasın peynir ustası arayanlar arasın peynir ustası arayanlar arasın
iş arıyorum peynir ustasıyım peynir ustasıyım iş arıyorum 10 yıllık deneyimli beyaz peynir ustasıyım.sorunsuz 27 tam kalıptan teneke doldurulur teneke randımanı 80-85 kg ortalama.(kültürlü)sert, klasik peynir.köy peyniri.antep tipi beyaz peynir.lokumlu ve yumuşak olmak üzere isteğe göre peynir yapılır sorunsuz üretim yaparım.detaylar telefonda görüşülür. telefon numaramAraç'ta süt fabrikasında 7 yıl çalıştım. Önce 1 yıl çıraklık ardından 2 yıl kalfalık ilerleyen yıllarda ise beyaz peynir ustalığı aynı zamanda kaşar ve çeşitleri şeklinde 7 yılı tamamladıktan sora oradan ayrılarak Bartın Ellibaş Köyünde yeni kurulan bir fabrikada üretime başladım beyaz peynir kültürlü klasik ve köy tipi olmak üzere 1 yıl usta başılık yaptım. Sonraki yıllarda Bolu’nun Göynük ilçesinde beyaz peynir üzerine üretim yapmak için gittim oradaki sistemi kurup üretime başladım 1 yıl görev yaptım. Kültürlü, klasik, köy tipi ve Antep tipi beyaz peynir üzerine sorunsuz üretimler yaparak kariyerimde ilerlemeler kaydettim. Özellikle yeni üretime başlayan süt fabrikalarında görevde bulundum. Kültürlü - Klasik Köy Peyniri Ustası 12 Yıllık Deneyimle 27 Tam Kalıptan Teneke Doldurulur. Kültürlü Sert Lokumlu İsteğe Göre Sorunsuz Peynir Yapılır. stenilen Randıman İle Örneğin: 60 kg, 90 kg. Teneke İle Üretim Yapılır Klasik Peynir İstenilen Randıman Sorunsuz Çıkartılır. Aynı Şekilde Köy Peyniri de Sorunsuz Yapılır.
  • #2985924
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.