Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus 2011 model

Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus 2011 model

İstanbul / Esenler / Turgut Reis Mah.
23.500₺
 
Düz Vites Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus 2el Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus 2el Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus siyah Sahibinden Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus siyah Camlı Van Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus Düz Vites Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus
Araç 2011 Model Dizel 243.000 kmdedir. Araçta değişen olarak sadece sağ ön çamurluk gözükmektedir. Ufak tefek sürtme ve park halinde çarpmalardan dolayı lokal boyalar mevcuttur. parça parça hasar kayıtları vardır toplamda 7 8 bin civarı en büyüğü 1,700Tl dir. Kesinlikle ağır kaza, darbe, şase direkte oynama yoktur. Aracın Şanzımanı 0 yapıldı, Ön takım askı rotları, viraj denge kolları, salıncaklar yeni değişti, baskı balata ve ön fren balataları Triger seti V kayışı yeni değişti. Araca park halindeyken cam ve tavanına bişey düşmüştür. ufak bi ezik mevcuttur. Cam değişti eziğide yaptırıp o şekilde vericem. Km yüksek olmasına rağmen motoru iyidir. Yağ yakma üfleme vitesten atma gibi sorunlar yoktur. Yıllık vergisi 636Tldir. (İlk bandrol ödendi 318 Tl). Muaynesi 12 ayın sonuna kadardır. Araçta Dvd Usb Sd kart girişli Geri görüş kameralı Multimedia teyb bulunmaktadır. dileyene orjinal teyp dileyene multimedia teyp verilir. Kışlık lastiklerde verilecektir. İş gereği Sedan araca ihtiyacım olduğundan acil satılıktır. Sedan araçlarla(Megane2, Symbol tarzı araçlarla) takas olabilir. Pazarlık Sünnettir araç başında olmak kaydı ile. Araç 2011 model Manueldir değiştirme seçeneği olmadından bu şekilde kayıt olmuş. Araç hakkında sorulacak soruları peşin olarak yazdım.

mesut boz 0545 4906767

  • #4450719
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Van, Minivan, Panelvan
  3. Satılık
  4. Peugeot
  5. Bipper
  6. 1.4 HDi Comfort Plus
  7. İstanbul
  8. Esenler
  9. Turgut Reis Mah.
  • Sahibinden Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus

    ÖNCELİKLE SADECE TEMİZ PEJO ARAYANLAR BU İLANI İNCELESİN...ARABAM ÇOK TEMİZ OLUP ...

  • Sahibinden Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus

    ARAÇTA BOYA HATA DEĞİŞEN HASAR KAYDI KESİNLİKLE YOKTUR.ARAÇ İLK SAHİBİNDEN OLUP ...

  • Peugeot Bipper 1.4 HDi Comfort Plus 2011 model

    araç göründüğü gibi temiz ve diridir azda olsa pazarlık yapılır boyası önemsiz y ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.