pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire

pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire

Marmara » İstanbul » Pendik
140.000₺
  • 140.000₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire
 
pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire pendik yayalar dumankaya kelebek vadisi 3+1 kelepir satılık daire
Pendik Yayalar mevkiinde inşa edilen Kelebek Vadisi Evleri, farklı konumu, özgün mimarisi, zengin sosyal tesisleriyle bölgenin en modern ve çağdaş yaşam merkezlerinden biri. *TEM otoyoluna 7, E-5 otoyoluna 4 km uzaklıkta olan Kelebek Vadisi Evleri 21.000 m2 arazi üzerine inşa edildi. *SİTE ÖZELLİKLERİ=>24 saat özel güvenlik, dış cephe ısı yalıtım, 400 ton kapasiteli havuz, çocuk parkı, cafeterya, şarküteri, basket potası, sosyal tesis, çocuk yüzme havuzu, yürüş parkuru, fiber internet ve çift balkon vardır. *Yeni marmara hastanesi 3, sabiha gökçen hava alanı 5, viaporta 6 istanbul park a 7 km mesafede olan bu sitede istediğiniz çoğu özellik bulunmaktadır. *Münibüs yolu üzerinde, ulaşım sorunu yokdur...GÖRÜLMEYE DEĞER EŞSİZ BİR DAİRE. ARADIĞINIZ DÜŞLEDİĞİNİZ DAİRELERİ UYGUN FİYATLARLA BİZDE BULABİLİRSİNİZ. İSTER YATIRIMLIK, İSTER YAŞAMAK İÇİN... DÜŞÜK MALİYETLİ KREDİ İMKANI. DİĞER İLANLARIMIZA BAKMAYI UNUTMAYIN..... Detaylar için sizi ofisimize bekliyoruz..... YAYALAR MAH. ATATÜRK CAD. NO 2/A PENDİK/YAYALAR SOYLU EMLAK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
  • #3272508
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.