pendik kaynarcada eşyalı oda

pendik kaynarcada eşyalı oda

Marmara » İstanbul » Pendik
300₺
  • 300₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
pendik kaynarcada eşyalı oda
 
pendik kaynarcada eşyalı oda pendik kaynarcada eşyalı oda pendik kaynarcada eşyalı oda pendik kaynarcada eşyalı oda pendik kaynarcada eşyalı oda
KAMUDA MEMURUM PENDİK ALT KAYNARCA DA KAYNARCA PARKI YANI (ŞUA YAPI ELİT SİTE YANI) 3+1 EŞYALI DAİRE İÇİN BEKAR BAY EV ARKADAŞI ARANIYOR. KİRA 300 TL+ ORTAK FATURA ÖDEME KAHVALTI VE AKŞAM YEMEKLERİ ORTAK OLURSA ( YEMEK YAPABİLİRİM) AYLIK TÜM MASRAFLAR 450 TL Yİ GEÇMEZ.. BİNA 3 YILLIK YENİ BİNADIR. MERKEZİ ISITMA VAR ÖLÇÜM CİHAZI İLE ISI AYARLAMASI YAPILIYOR. EN SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE BİLE MAX. 150 TL GELDİ BİNA ISI İZOLASYONLUDUR. ORTA KAT(4 KATLI BİNADA 3. KAT ) ASANSÖR VE KAPICI VAR ÇÖP VE MARKET ALIŞVERİŞLERİ İÇİN SERVİS SAATLERİ VAR. BİNA GİRİŞ ÇIKIŞI KAT ARALARI GÜVENLİK KAMERASI İLE SÜREKLİ İZLENMEKTE BİNA ÖNÜNDE GENİŞ OTOPARK ALANI OLUP KAMERA İLE İZLENMEKTEDİR. GELECEK ARKADAŞ SADECE VALİZİ İLE GELİP YERLEŞECEK EVDE BEYAZ EŞYALAR MUTFAK MALZEMELERİ VE SALONDA 40 İNÇ LED TV MEVCUT (DİGİTURK DE VAR İSTEĞE GÖRE ABONELİK DEVAM YA DA KAPATTIRILABİLİR. ) TEK KİŞİ KALIYORUM FİYAT 3 KİŞİ KALINDIĞI TAKTİRDE 300 TL 2 KİŞİ KALIRSAK 400 TL. KİRA MASRAFI VARDIR.
  • #4015157
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.