pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl

pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl
 
pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl pazarlama ve satış yönetİmİnde 30. yıl
İstanbul Beylikdüzü İlçesinde ikamet etmekteyim. 1982 yılında İzmir' de başladığım iş hayatıma 1983 yılından itibaren çalıştığım kampanalar ' nde görevlendirmesi ile' da devam ettim. Profesyonel iş hayatımı orta, üst düzey yöneticilik ve işveren olarak yaptım. Yönetmek, yeniden yapılandırmak, projendirmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak, eğitmek denetlemek ve yönetime raporlamak başlıca işlerim arasındadır. Tüm ofis gereçlerini, Internet uygulamalarını, ofis ve ticari paket programlarını kullanabiliyorum.1987 yılından bu yana b sınıfı ehliyete sahibim binek ve hafif ticari ileri derecede kullanmaktayım. Mesai mevhumu olmaksızın çalışmayı ilke edindim. İş hayatında klasik gelen tüm aksaklıkları çözebilirim. Ailevi nedenlerle üniversite hayatımı 4.sınıfta yarım bırakarak askerlik görevimi yaptım. Sürekli yurt içi çalışmalar yaptığım için okul düzeyinde öğrendiğim yabancı dilim körelmiştir. 1999 yılından beri emekliyim. Evliyim bir kız ve bir erkek çocuğu sahibiyim. Seyahate mani halim bulunmamaktadır. Karşılıklı görüşmek üzere randevu rica ediyorum. Görüşmek dileğiyle saygılar.
  • #2754981
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.