özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası

özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası

Akdeniz » Antalya » Kemer
18.000₺
  • 18.000₺
    Akdeniz » Antalya » Kemer
özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası
 
özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası özel tasarım az kullanılmış kuaför mobilyası
Eşyaların bir çoğu özel olarak yaptırılmış , diğerleri ise sıfır olarak alınıp sadece 6 ay kullanılmıştır.Eşyaların bana maliyeti 47.000 liradır.örneğin ; bir erkek koltuğu toptan almama rağmen 2000 tl ye gelmektedir.üst lavabo taşı ise tanesi 250 tlye maal olmuştur.süslemeler osmanlının modernize edilmiş halidir.A'dan z'ye bay ve bayan olarak bütün demirbaş malzemeler bulunmaktadır fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Truzimin kötü gitmesi nedeni ile diğer işime yatırım yapabilmek için bu eşyaları devretmekteyim.Hak geçmeyecek şekilde uygun fiyata vermek istiyorum. içerisinde ; 4 erkek koltuğu , 4 erkek tezgahı (tehsisat malzemeleri ile ) 4 tane aynası , 2 bayan tezgahı , 2 koltuğu , 2 tane aynası , 1 makyaj koltuğu , 1 su sebili , 1 klima , kasa bölümü , saç yıkama seti vs. eşyalar fazla o yüzden yazmayı unuttuğum malzemeler mutlaka vardır.Ayrıntılar ve fiyat görüşülür ..
  • #4168988
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.