özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım.

özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım.

Marmara » İstanbul » Şişli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Şişli
özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım.
 
özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım. özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım. özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım. özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım. özel makam şöförüyüm 9 yıl teçrübem vardır.aramaktayım.
SERDAR FINDIK: FETİHTEPE. MAH.TEPEÜ.STÜ SOK. NO:28 /OKMEYDANI/ŞİŞLİ/İST. GSM : TEL : e- mail:serdartek22@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLERİM: Doğum Tarihi :05.05.1974 Doğum Yeri :ALMANYA-Nürünberg Ehliyet :(B) Sınıfı-1993. Medeni Hali :Evli (2 çocuk-kız yaş 12-8-) Boy ve Kilo :1.85 cm ve 90 kg EĞİTİM BİLGİLERİ: Öğrenim Durumu :Almanya Meslek Lisesi(1991)Mezunu Yabancı Dil :ALMANCA:-(Konuşma, Okuma, Yazma-İyi) İngilizce: az. İŞ TECRÜBESİ: :Karadeniz Hukuk Bürosu Avukat Kalender Karadenizoğlu Makam Şoförü ve yakın koruması :Dündar İnşaat(Yönetim Kurulu Başkanı), Hüseyin DÜNDAR. Makam Ve Aile Şoförü 2008-01.06.2008: Akbank Sabancı Center Bölüm Başkanı Mine KÖNÜMAN Makam Şoförü (Dönemsel)altı ay :Oger Telecom kanyon: Genel Müdür. M.Ozan AKAT.Makam Şöförü. REFERANS BİLGİLERİ: OGER TELECOM:Genel Müdür:M.Ozan Akat. (1)GSM:(2)Tel :0212. AVUKAT:Kalender Karadenizoğlu: (1)GSM:(2)Tel : DÜNDAR İNŞAAT:Yönetim Kurulu Başkanı:Hüseyin DÜNDAR. (1)GSM :(2)Tel : AKBANK SABANCI CENTER: Bölüm Başkanı Mine KÖNÜMAN. (1)GSM : OPERATÖR DOKTOR: Ayhan Şahin Genel Cerrahi Uzmanı Başhekim Muavini. (1)GSM:¬¬¬¬¬¬¬ GAZİ:EME KLİ BAŞ KOMSER:Erol Balcı. (1)GSM: HOBİLERİM: Spor Yapmak, (Uzak Doğu Karate Siyah kuşak 2 Dan Mezunuyum) Kitap Okumak, sinama, tiyatro, balık avcılığı, Seyahat, yeni çevreler tanımak, Genel Kültür. İŞ DENEYİMİM: 11-Yıllık Makam Ve Özel Aile Şoförlüğü Tecrübem var, İstanbul trafiğine(Avrupa ve Anadolu yakası)hakimim Kullanılan Araçlar :Range Rover Jeep, BMW X5 Jeep, Jaguar, Ford Jeep ve MERCEDES S 350 Son kasa ve Diğerleri.Otomatik ve Manuel her türlü aracı kullanabiliyorum. Çalışma Koşulları :Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilirim, Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat sorunum yoktur. Yakın Korumalık deneyimim vardır. KENDİMİ KISACA İFADE EDECEK OLURSAM: Kendine güvenen ve Özen gösteren kişiyim, .İşini seven ve işine sadık olarak çalışan, kararlı ve azimli. Aracın bakım ve temizliğiyle yakından ilgilenmeyi severim.Kendi Özel aracım vardır. SİGARA VE ALKOL KULLANMIYORUM: İlgi Ve Alakanıza Teşekkür Ederim:SERDAR FINDIK:
  • #2448243
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.