öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic.

öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic.

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic.
 
öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic. öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic. öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic. öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic. öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic. öz-baş tarım ve hayvancılık canlı hayvan alım satım tic.
ÖZBAŞ TARIM VE HAYVANCILIK Bursa karacebeyde yarattıgımız dev çiflikte bakılmakta olan ve satışa sundugumuz 45 adet süt inegi 50 adet damızlık dana ve düve satılmaktadır ineklerimiz türk ziraat bankası onaylıdır süt verimleri ise imkansız denilecek kadardır 25 ile 37 kg arasındadır birinci ve ikinci buzasını yapmıştır.cinsleri ise orjinel hollanda cinsi hoşteyindir özbaş çifligiimizde kendi özel veterinerlermizden bütün büyük baş hayvanlarımız veteriner kontrelinden geçmiştir.hiç bir masraftan kaçırılmamıştır gereken bütün kontrelller yapılmıştır. danalar ve düvelermizde 3 ile 20 ay arasındadır ayrıca bütün büyük baş hayvanlarımızda adet önemli degildir hepsini almak zorunda degilsiniz beyendiginizi alabilrsiniz 1 ile 150 adet arasında her türlü büyükbaş hayvan temin edilir. danalarda paskül satışımızda vardır ARABASI ALMAYAN ARKADAŞLAR İÇİNDE YERİNE KADAR TESLİM EDİLİR BANKA KREDİSİ İÇİNDE GEREKEN BÜTÜN EVRAKLAR TEMİN EDİLİR FATURA KESİLİR SAYGILARIMLA ÖZBAŞ TARIM VE HAYVANCILIK CENGİZ ÖZGÜR MUHTAR CENGİZ
  • #2357601
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.