opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı

opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı

İç Anadolu » Ankara » Batıkent
75₺
  • 75₺
    İç Anadolu » Ankara » Batıkent
opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı
 
opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı opel astra g pioneer&sony direksiyon kumanda aparatı
orjinal teybinizi söküp yerine cd çalar taktıgınız zaman iptal olan direksiyon kumanda tuşlarını çalıştırmanız için gerekli olan elektronik devredir.resimdeki stereo jack ı teybinizin arkasındaki w/r girişine baglayarak devrenin + ve - voltajını vererek kolayca baglantı yapabilir yaptırabilirsiniz resimdeki teyb e sahip olan bütün astra g lere uyumludur kumandanın bütün fonksiyonları çalışmaktadır.İstediginiz sayıda sipariş alınarak üretilir. devre özel yalıtımlı sünger ile muhafaza edilmiş bir şekilde ve üzerinde montaj bilgilerini içeren klavuzla gönderilecektir resimde görüldügünün aynıdır.detaylar için arayabilirsiniz.
  • #2977401
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.