ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar

ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar

Marmara » Kocaeli » Gebze
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Gebze
ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar
 
ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar ofli celalden gebze cumaköyde satılık kurbanlıklar
OFLİ CELALDEN GEBZE CUMAKÖYDE ve ÜSKÜDAR NAMAZGAH KURBAN PAZARINDA SATILIK BÜYÜKBAŞ ERKEK DİŞİ KURBANLIKLAR.... HAYVANLARIMIZ KURBANLIK OLMAYA UYGUN GEREKLİ TÜM ŞARTLARI SAĞLAMAKTADIR. ELİMİZDE YERLİ DANA , DÜVE VE BÜYÜK SİMMENTAL TONSUNLAR MEVCUTTUR İLGİLENENLERİN CELAL AYDINA VEYA CEMAL AYDIN İLE İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR. SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ... CELAL ALDIN (gsm): GÖREVLİ (gsm): CEMAL AYDIN(gsm):
  • #2288329
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.