nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit)

nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit)

Marmara » İstanbul » Avcılar
150₺
nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit)
 
nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit) nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit) nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit) nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit) nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit) nadir bulunan açık renk siyam yavruları(iç +dış parazit)
536 222 13 47 12 nisan yavruları anne adı:çiko baba adı:adonis sağlık garantisi --------- aldığınız yavru doğduğundan bu yana yani 2 aylık süreçte sürekli veteriner hekim kontrolündedir. ----------aşıları yapılması gereken tarihte uygulanmıştır.aşı takvimi tarafınıza bilgilendirilerek kedi size teslim edilecektir. !!!!! ırk garantisi !! anne chocolate point denen çikolata kahvesi çizimlere sahip bi kedidir. baba ise blue point siyam ırk özelliği gösteren oldukça açık renkli çizgilere sahiptir. nadir bulunan beyaz ırk siyam dememin nedeni: aldığınız yavru asla kararmıyor.çünkü anne ve baba açık renkli kedinizin 6 ay sonra alacağı renk en koyu tonda kahve köpüğü rengindedir. gözler buz mavisinden okyanus mavisine geçen tonda badem şeklinde ve büyük kediler ince uzun adeleli yapıya sahip sağlıklı derecede zayıf ırksal atletik özellikli fizeğe sahiptirler. kedi eş bulma garantisi !! kedinize size verdiğimde bir daha görüşmeme durumu söz konusu değil. alınan mail adresleri ve telefon numaraları ile her zaman yardımcı olunucaktır.üstelik her kedinin resimli şekilde kaydını tutuyorum ve böylece özellikle istanbulda yakın semtlerde kedinize eş bulmanızda kolaylaşıyor. üstelik düşünsenize anne babasını bildiğiniz bir kediyle kendi kedinizi çiftleştiriyorsunuz.dolayısıylada 3 kuşağı bilinen sağlıklı yavrularınız olucak demek oluyor. bunun haricinde kısırlaştrmak istersenizde yine bu konudada bilgilendirme yapabilirim yardımcı hekimlik garantisi ! ! aldığınız yavruların aşı takvimi hakkında bilgilendirilmenizin yanı sıra sağlık periyodu içinde gerekli aşılama ve uygulamaları tarafımdan size aktarılmaktadır.ayrıntılı bilgi için aramnız yeterlidir. kedi pansiyonu [siyam palas] eve alınan yeni birey bi sorumluluktur. onu evde yanlız bırakmaya gönlünüz el vermeyebilr. hele birde acil bir seyahat uzun bi tatil yada sadece haftasonu şehirdışına çıkmak gibi özel sebepler dolayısıyla kedinizi bırakmak isteyebilirsiniz .bunun içinde size makul ücretleri karşılığında yardımcı olabilir anne sinin yanında veya erişkinliğine bağlı olarak kız-erkek kedi yanında sizin sevginizden eksik kalmayacak şekilde bakım hizmetide vermekteyim. bunun haricinde söyleyebileceklerim: kediler isteğe bağlı olarak tırnakları kesilmiş size verilecek. pet shop ihtiyaçlarınızda uygun fiyata tarafımdan gidip halledilebilir. daha geniş bilgi için lütfen arayınız. ben pet shop değilim kediler kendi kedilerimdir.lütfen bu endişeyle beni aramayın istanbulu içi teslim 15 tl dir.(avrupa yakası) 25 tl dir.(anadolu yakası) RİCA EDİYORUM BAKACAK İNSANLAR ARASIN AKSİ HALDE LÜTFEN BANA ALINMAYIN facebook sayfamızada bekleriz http://www.facebook.com/yavrusi yam
  • #3106724
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • bursada ücretsiz kedi yavruları

    1 bucuk aylık kedi yavrularımıza bursa ve cevresınde guvenle bakabılecek yuva ar ...

  • yavru iran kedisi izmir

    anne babası kendi kedim olan evde doğup büyümüş SAF KAN basık burunlu renkli göz ...

  • Safkan Sibirya Kedileri yeni ailesini arıyor (ücretli)

    Rusya'dan getirdiğimiz safkan sibirya kedilerimizin yavruları. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.