mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok

mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok

Marmara » İstanbul » Kartal
25₺
  • 25₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok
 
mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok mükemmel cam bezi artık kurulamaya gerek yok
ROYAL SALES YARINLARIMIZ İÇİN MİKRO DOKULU BEZ PROGRAMINI İNSANLIĞIN HİZMETİNE SUNMAKTADIR. MİKRO DOKULU BEZLER : A-ÇEŞİTLERİ : 1- CAM BEZİ ( CB. ) 2- ARABA BEZİ ( BCB. ) 3- KURULAMA BEZİ ( KB. ) 4- OPTİK BEZ 5- KÜÇÜK MUCİZE BEZ ( KMB ) 6- BÜYÜK MUCİZE BEZ ( BMB ) 7- COLOR SET Ev temizliğinde olduğu gibi, profesyonel temizlik işlerinde de devrimsel sayılabilecek bir katkı söz konusudur. Mikro dokulu bez, herhangi bir temizlik maddesine gerek olmaksızın, ekolojik, hijyenik temizlik için kullanılmaktadır. Çoğu durumlarda temizlik yapabilmek için sadece az miktarda su yeterlidir. Söz konusu olan, tamamen yeni bir temizlik konseptidir. Kuru olarak – statik elektrisite, doğrusu toz zerrelerini birbirine bağlamak suretiyle; ıslak olarak da – kapiler etki ile temizler. Emme yeteneği, bezin kendi kitlesinin dört katıdır. Böylece, toz, kir ve yağ, mikro dokularda kalır. Bezi, birkaç kez katlayarak kullanmak en iyidir. Böylece silerken tam 8 ya da 16, birbirine eşit bez yüzeyi elde edilmiş olur. Bezin muhafaza edilmesi kolaydır. Musluktan akan su altında iyice yıkamanız ya da küçük bir tencere içinde, az miktarda deterjan kullanarak kaynatmanız yeterlidir. Ev temizliğinde olduğu gibi, iş yerlerinin, çocuk yuvalarının, okulların, hastanelerin vb. Temizliğinde, mikro dokulu bezlerin büyük yardımı dokunmaktadır. Beze birçok yeni parçanın ilâve edilmesi suretiyle, profesyonel kullanıcıların en büyük taleplerine bile uyarlanabilen, gerçek profesyonel setler (takımlar) ortaya çıkmıştır.
  • #1459361
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.