mineralli su arıtma cihazı

mineralli su arıtma cihazı

İstanbul / Küçükçekmece / Cennet Mah.
700₺
 
satıyorum Alışverış Küçükçekmece Cennet Mah. Alışverış ilanları
Mineralli Su Arıtma Cihazı

Ürün Kodu : MMS 180



WATER QUALITY ASSOCIATION ve FDA TARAFINDAN ONAYLANMIŞ, AYRICA BEST QUALITY ÖDÜLLÜ DOĞAL SU ARITICI

MİNERALLİ SU ARITICI (MMSA)

Tarafından arıttığınız suyu hergün içmek, size ENERJİ VE MUCİZEVİ DENEYİMLER kazandıracaktır.

Çünkü insan vücudu için doğal iyileştirme gücünü aktifleştirir ki ,bu herhangi bir zarar vermeden vücudun bağışıklık sistemini onarır.

*insan sağlığı için gerekli mineralleri çoğaltma ,temiz suyu taze tutmak gibi ekstra özelliklere de sahiptir.

Mıknatıslı Mineral Su Arıtıcı (MMSA), yüksek etkili & çok -katlı filtrasyon sistemi, arıtma, steril etme ve manyetik sistemi sayesinde, sağlıklı bir yaşam biçiminin keyfini çıkarmak için harika bir içme suyu sistemidir, insanlar için en iyi içme suyu duru doğal kaynaklar olabilir. Ayrıca , içme suyunu iyileştirmek için pekçok method vardır, bu yolların en iyisi, mümkün olduğunca en doğal olan yöntemi takip eden methodtur.

EN DOĞAL YOLLU SU ARITICI;

MMSA 'da doğal çekimli-beslenme filtrasyon methodu benimsenmiştir ki bu method, yağmurun yerküre katmanından sızarken, nasıl temiz ve mineralli hale geldiğine benzer.

Su arıtma sistemlerinin karşılaştığı en büyük problem, Depolama kısmında,tank içerisindeki arıtılmış suyun ikinci kez bakteri üretmesidir, bu yüzden klordan arınamaz.

MMSA, bu ikilemi CORMAC ünitesiyle çözmüştür. CORMAC ünitesi, alt tanka daldırılmış şekilde yerleştirilir,mükemmel fonksiyonuyla; içindeki BİO-MİNERAL TAŞ ve GÜMÜŞ döllenmiş mineral taşları ile Koli basili gibi bakteri bileşenlerinin suyun içinde üremesini engeller ,oksijen bileşenlerini çoğaltır ve suyu aktifleştirir. arıtılmış suyun daima taze kalmasını sağlar.

Bunun da ötesinde, ağır metalleri abzorbe etme, mineral içeriklerini süzdürme, hafif alkalin ile suyun pH dengesini ayarlayarak insan sıvısını ve suyun tadını iyileştirme gibi ekstra fonksiyonlara sahiptir

Mineral Su Arıtıcımız, Suyun yapısını değiştirerek küçük moleküler ,Hexagonal (altıgen) hale getirir ki bunun şekli ve ebatı canlı insan sıvısına benzer. Bu su insan vücuduna kolayca asimile olur böylece nötrojen ve yan ürünler taşınırken hücre ve dokular arasındaki sirkülasyonlar düzelir, metabolizmanın düzgün çalışmasına yardımcı olur.

Bu arada, MMSA filtreleri sadece zararlı veya hijyenik olmayan materyalleri sudan çıkarırken,kalsiyum, sodium, potasyum ve magnezyum gibi nötrojen minerallerini suyun içinde korur. MMSA filtrelerine " Mineral Su Arıtıcı" adının verilmesi bundandır.

Ayrıca MMSA'nın diğer su arıtıcıların aksine açık görünümlü yapısı, içeceğiniz suyun temizliğini kendi gözlerinizle görmenizi garanti etmektedir.
  • #4439248
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Küçük aletler
  4. Mutfak aletleri
  5. İstanbul
  6. Küçükçekmece
  7. Cennet Mah.
  • üçlü su arıtma cihazı tezgah üstü

    Berraksu Üçlü Su Arıtma Cihazı Tezgahüstü (BT-01) Berraksu arıtma cihazları ü ...

  • berraksu ikili su arıtma cihazı (bd-01)

    Berraksu İkili Su Arıtma Cihazı (BD-01) Uzmanlık gerektirmeden kolay montaj i ...

  • su arıtma cihazi tekli

    BERRAK SU ARITMA CİHAZI TEKLİ AÇIKLAMA Reçine Filtre Tanımı: Suyun kirec ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.