mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik

mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
4₺
  • 4₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik
 
mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik mineflo zemin halı parke pvc şap uygulama teknik
zeminlere pvc veya laminat parke yapılmadan önce mutlaka kod seviyesine dikkat edilmelidir kod bozukluğu olan yerlerde mutlaka tesviye şapı kulanılmalıdır sağlıklı bir yaşam temiz bir ortam için muhakak şart Henkel’in zemin uzmanı markası Thomsit tesviye, astarlama ve yapıştırma işlemlerinde kullanılan, çok çeşitli zemin uygulaması ihtiyacına cevap veren ürünler sunuyor. Astar grubunda Thomsit DD Hazır Tesviye Şapı 0, 5-5mm arası, Thomsit DX Hazır Tesviye Şapı 0, 5-10mm arası ve Thomsit DE 95 Hazır Tesviye Şapı da 3-60mm arası kalınlıktaki uygulamalar için kullanılıyor. Thomsit tesviye şapları her kalınlıkta hızlı kuruma özelliğine sahip ve yerden ısıtmalı sistemlerde kullanılmak için uygun. Thomsit R 777 Dispersiyon Primer astar emici yüzeylerde, Thomsit R 760 Neopren Primer astar ise emici olmayan yüzeylerde kullanılıyor. Thomsit astarlar şap uygulaması öncesi aderans artırma özelliğine sahip ve solvent içermiyor.
  • #2065771
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.