mf 188 alman multi powerli

mf 188 alman multi powerli

Karadeniz » Amasya » Amasya
35.000₺
  • 35.000₺
    Karadeniz » Amasya » Amasya
mf 188 alman multi powerli
 
mf 188 alman multi powerli mf 188 alman multi powerli mf 188 alman multi powerli mf 188 alman multi powerli mf 188 alman multi powerli mf 188 alman multi powerli
Öncelikli olarak; Traktörüm çok özel ve orijinal az bulunan ( büyük cerli, çift kulaklı ) modeli. Motoru saat gibi. Full bakımlı, hiç bir masrafı yok dört teker yeni, Power balataları, fren balataları, depriyaj balatası, şarz -marş dinamoları yeni değişti, hidrolik ful yapıldı, dingiller...vb. hep birinci sınıf parçalar kullanıldı. Satmayı kesinlikle düşünmüyordum bu yüzden her türlü bakımını yaptırmıştım.Bu bağlamda; değerini bilen bir kullanıcıya gitmesini istiyorum . Her bir şeyi üzerinde. ÖZELLİKLERİ: * 1976 Model (son) büyük, sanayi tipi cerli (398 ve 3085'in aynı ) * Tek kademe powerli , (her vitesin hızlı - yavaşı depriyaja basmadan ) * Yağ soğutma peteği var * Yağlı disk fren * Hidrolik direksiyon * Bağımsız kuyruk mili * Dört jant orjınal döküm ağarlık, döküm tampon Not: İlk fotoğraf katoloğundan alınmıştır.
  • #2944967
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.