mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler

mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler

Akdeniz » Mersin » Erdemli
230₺
  • 230₺
    Akdeniz » Mersin » Erdemli
mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler
 
mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler mersin queenabada ağustos ta kiralık yazlık daireler
Denize Sıfır Yazlık Daire. Akdenizâ in İncisi, Mersinâ in Birincisi , queenabaTatil Sitesi nin Eşsiz Manzarası ve Unutulmaz Gecelerini Görüp Yaşamak İsteyenlerin DİKKATİNE .! â ¢ Olimpik AQUA Parklı Yüzme Havuzları â ¢ Kapalı & Açık Türkiyenin En Büyük Yüzme Havuzu. â ¢ Disco & BAR â ¢ Çay Bahçesi & Kır Kahvesi â ¢ Sauna & Türk Hamamı â ¢ Çocuk & Oyun Parkları â ¢ Çeşitli Spor Aktiviteleri ve Animasyonlarıyla, her oda da klima mevcuttur Hayatınıza Renk Katacağına İnandığımız ve Unutulmaz Geceleri İle Sizi Büyüleyeceğine İnandığımız Bir Yazlıktır.1 HAFTA 10 GÜNÜN ALTINDA VERİLMEYECEKTİR..
  • #3493440
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.