mersin merkezde dayalı döşeli daire

mersin merkezde dayalı döşeli daire

Akdeniz » Mersin » İçel
650₺
  • 650₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
  • Emlak / Konut / Kiralık / Daire

  • mersin merkezde dayalı döşeli daire
  • İlan no#2807183
mersin merkezde dayalı döşeli daire
 
mersin merkezde dayalı döşeli daire mersin merkezde dayalı döşeli daire mersin merkezde dayalı döşeli daire mersin merkezde dayalı döşeli daire mersin merkezde dayalı döşeli daire mersin merkezde dayalı döşeli daire
Dayalı döşeli kiralık daire Mersinde müftü köprüsüne ve şehir stadına yakın. Ulaşım araçları, hastane, iş merkezleri, çarşıya yakın. 1 kasım 2011 itibarı ile Kullanıma hazır, dayalı döşeli, temiz daire . su, elektrik ve diğer borçları yoktur. Borçsuz sorunsuz temiz dairedir. 12 aylık ( 1 senelik) kontrat yapılacaktır. aylık 650 TL'dir Dairenin adresi: Turgut reis mah. Yalı apt B 1 blok kat: 1 mersin Güneş enerjisi, şofben, fırınlı ocak, klima, Buzdolabı, 2 adet renkli tv, salon takımı, oturma odası ve çeşitli mutfak gereçleri daire içerisinde mevcuttur. Kontrat Şartlarımız Kira senesi 1 yıllıktır. Müşteri ikamete devam etmek isterse her sene yeni kontratla devam edilecektir. ödeme her ayın 3 ~ 7' si arasında ödeme iş bankası Mersin çamlıbel şubesine yatırılacaktır. 12 ay süresi için toplam 650 x 12 adet senet alınacaktır. ödeme yapılan ay'ın senedi müşteriye teslim edilecektir. Kiralanan daire ikamethane olarak kullanılacak, 4 kişilik bir aile veya en fazla 2 bekardan oluşan ev paylaşımlı kişiler için geçerlidir. Kiracı kurallara uymama, kirayı ödememe yada geciktirme, mesken dışı ve ahlak kurallarına uymadığı durumda, vermiş olduğu haneyi boşaltma taahhütnamesini yerine getirerek kiraladığı daireyi koşulsuz ve şartsız kendine ait eşya ile birlikte terk edecektir. Kurallara uymayan, kirayı geciktiren kiracı kiraladığı Meskeni boşaltmadığı takdirde ev sahibi hiçbir kuruma haber vermeden, evi 7 iş günü sonunda çilingirci getirip kapıyı açtırarak teslim alacaktır. Ev sahibi daire içinde kaybolacak değerli eşya v.b konulardan sorumlu tutulamayacaktır. 3000 TL TEMİNAT SENEDİ ALINACAKTIR. kiracı daireyi terk ederken haneye zarar/ ziyan vermemişse, elektrik, su, aydat ve benzeri konularda ödeme yapmamışsa bu tür giderleri yaptıktan sonra senet geçersiz sayılıp kiracıya teslim edilecektir. Tanınan esnaf veya memur kefil gereklidir.
  • #2807183
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Daire
  • BURSA MUSTAFAKEMALPAŞADA SAHİBİNDEN FULL EŞYALI DAİRE KİRALIKTIR

    mustafakemalpaşada sahinden full eşyalı kiralık daire bursa mustafakemalpaşa mer ...

  • ist tuzla yaylada kiralık çatı katı

    İST TUZLADA KİRALIK ÇATI KATI 2+1 KOMBİLİ 3 YILLIK DAİRE ANA YOLA YAKIN MÜNÜBÜS ...

  • samsun kiralık daire eşyalı 800 tl

    samsun merkezde lüks eşyaı temiz daire a z ye kadar arayın sizin olsun ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.