mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI...

mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI...

Akdeniz » Mersin » Anamur
20₺
  • 20₺
    Akdeniz » Mersin » Anamur
mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI...
 
mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI... mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI... mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI... mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI... mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI... mersin ANAMURDAN MUHABBET KUŞLARI...
arkadaşlar elimde kendi üretimim olan 25 çift muhabbet kuşumu komple kümesimi yavrulu ve yumurtalı bir şekilde vereceğim hepsi yerli hepsi kendi üretimim...ben öğretmenim tatilde bitiyor zamanım olamayacak ilgilenemeyeceğimden dolayı satıyorum...gelin yerinde ghörün şayet beğenmezseniz yol masrafınızı karşılayacağım...kafesleri akıllı yemlikleri yuvaları herşeyiyle birlikte...bu arda kuşlarımın en yaşlısı 1 yaşındadır...görüpte beğenmemeniz imkansız ben hobiciyim...buyrun gelin yerinde görün...grşmek üzere...resimler kendi kuşlarım resimleridir.
  • #3144402
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.