mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda

mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda

Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda
 
mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda mecidiyeköyde GÜNLÜK HAFTALIK KİRALIK daire-oda
MECİDİYEKÖYDE eşyalı merkezi evimizin bir odası günlük ve haftalık olarak kiralıktır.günlük 35-50tl tek v çift kişilik oda olabilir.sınırsız internet, 24saat sıcak su, dogalgazlı apt dairesinde eşyalı odadadır, yatak baza gardrop, çalıma masası mevcut, profiloya v otobuse 5dk mesafede, metro metrobüse 10dk yürüme mesafesindedir.. oda kirası. emlak ücreti yok..taksime 3dk metro ile ve istanbulun her yerine çok kolay ulaşım saglanabilir bir konumdayız.. MECİDİYEKÖYDE eşyalı merkezi konumdaki 3+1 3.kattaki eşyalı evimiz günlük-haftalık olarak kiralıktır.günlül 100-200tl arası 2-6 kişiye kadar konaklama kapasiteli.sınırsız internet, 24saat sıcak su, dogalgazlı apt dairesinde eşyalı odadadır, yatak baza gardrop, çalıma masası mevcut, profiloya v otobuse 5dk mesafede, metro metrobüse 10dk yürüme mesafesindedir.. emlak ücreti yok..aksime 3dk metro ile ve istanbulun her yerine çok kolay ulaşım saglanabilir bir konumdayız..
  • #3495319
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.