mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire

mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire

İç Anadolu » Ankara » Mamak
120.000₺
  • 120.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Mamak
mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire
 
mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire mamak şafaktepe de sahibinden satılık daire
şafaktepe parkı ve şafaktepe iöo, mamak halk eğitim merkizi, sağlık ocağı, şafaktepe hanımlar lokali ve pazara yakındır daire.kira getirisi 550 tl. tren istasyonuna 5 dk, dikim evi ve metroya 10 dk uzaklıkta.makro market ve taxi durağına yine 5 dk mesafede tam köşe başı. şafaktepe camisi ve şehitlik karşı mazarası. balkon balkona değil...takas ve fiyat oranı görüşülür. 115 metrekare 3+1 pencereler ve balkon kapıları beyaz pimapen.banyo ve wc kapısı ahşap görümlü pimapen. yeni duşakabin yapıldı.resimlerde yok o nedenle.bina yaşı 12 binada ki kat sayısı 5 bulunduğu kat 5. çatı yeni izocam döşendi ısı problemi yok. kombi doğal gaz ve yerler parke. mutfak ve koridor ıslak zemin.mutfak dolapları 1 yıllık yeni.bina merkezi bir konumda. akşamları oturup rahatça çayınızı yudumlayabiliceğiniz bir daire..görülmeye değer(çok fotoğraf almadığından koyamadık)
  • #2692869
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.