malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri.

malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri.

Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Malatya » Yeşilyurt
malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri.
 
malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri. malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri. malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri. malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri. malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri. malatyada sahibinden satılık veya kiralık büyük çok amaçlı iş yeri.
işyerimiz ankara asfaltı üzeri vagon fabrikası karşısı ve organize sanayi bölgesindedir.işyerimiz malatyaya 12. km de olup ulaşımı kolaydır.işyerimiz 475 m2 dir.fiyatta anlaşılır.işyerimizde güvenlik sistemi su deposu teras laobo elektirik asma kat telefon sistemi faxs ve güzide bi bahçesi vardır.işyerimiz yeri itibariyle çok tutulan bi yerdir.iş yerimiz de çok amaçlı iş sektörlerine uygundur örneğin atolye galeri sanayi faaliyetlerinin yürütülebileceği işyeri, depo, fabrika, ve daha birçok iş sektörü yapılabilir.zaten resimlerde de göreceksiniz.işyerimnizle ilgilenenlerden talebimiz işyerimize kendi mülkleri gibi bakıp aynı şekilde muafaza etmeleridir.işyerimiz sıfırdır ve 4 yıllıktır.ilgilenenlerin bize ulaşmaları rica olunur.
  • #1818406
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.