malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı

malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı

Doğu Anadolu » Malatya » Yeşiltepe
Görüşülür
malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı
 
malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı malatyada ev içerisinde beslenecek, sibirya kurdu, süs köpeği, golden vb. arı
malatya, merkezde aile onaylı, sibirya kurdu, süs köpeği, golden, veya tatlı bi türden köpek arıyorum ^_^ alacağım köpeğe kendi ev içerisinde ev yaptıracağım, elbise alacağım, can dostu arıyorum. daha önce 3 defa köpek besledim. 1 tane süs köpeği(büyümeyen cinsten) 1 tane golden. 1 tane büyük süs köpeği besledim. deneyimliyim. 18 yaşımdayım. ailemde hayvanları aşırı sever. çok büyük bir gönül rahatlığıyla vereceğiniz bi aileyiz. köpekler şu dünyada en sevdiğim hayvandır. çok sadık hayvandır köpek. dediğim gibi çok iyi bakılacak, ev içerisinde beslenecek eğitilecek şirin bi köpek arıyorum :) düzenli olarak hergün dışarıya geziye çıkarılacak. :) arayın ulaşın bekliyorum :) verdiğim telefon numarasından saat 16:00'dan sonra bana ulaşabilirsiniz :) e posta adresindende ulaşın lütfen ßuda face adresim lütfen bi şekilde ulaşın. lütfen =))) '' http://www.facebook.com/nihl8 '' adım Eren :)
  • #3311137
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • hakiki alman kurdu k9

    köpeğim eğitimlidir hakiki alman kurdu k9 dur 800 olmassa görüşülür ...

  • Giresunda satılık rottwailler

    kopeğim 2 yasında dısı subatta doğuruyo pazarlık yoktur kopegim eğitimlidir, ...

  • Satılık golden sibirya kurdu ikiside hamile

    Golden retriever ve sibirya kurdu satılık ikiside hamile golden 15 gün sonra yav ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.